Opnames The Wolverine nog dit jaar

Vertrek Darren Aronofsky lijkt onnodig te zijn geweest...

Eerder dit jaar werd bekend dat regisseur Darren Aronofsky afstand deed van de regiestoel van de X-Men spin-off The Wolverine. De voornaamste reden was dat de film opgenomen zou worden in Japan en dat Aronofsky niet meerdere maanden van zijn gezin gescheiden wilde zijn. Nu meldt The Vancouver Sun dat de film wordt opgenomen in... Vancouver.

Indien dit daadwerkelijk het geval is, dan had Aronofsky mogelijk kunnen aanblijven. Dat 20th Century Fox de superheldenfilm met Hugh Jackman in de hoofdrol niet laat schieten in Japan is na de catastrofale aardbevingen eerder dit jaar overigens wel vrij logisch.

De opnames van The Wolverine, geregisseerd door James Mangold (Knight and Day, 2010) en geschreven door Christopher McQuarrie (regie One Shot, 2013), gaan plaatsvinden van 11 november tot 1 maart 2012 in de Canadian Motion Picture Park in Burnaby, waar ook scenes van films als Twilight en Fantastic Four en de tv-serie Supernatural zijn opgenomen. Ook Man of Steel (2013) wordt deels in Vancouver opgenomen. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.



NieuwsFilm

meest populair