Video

Trailer voor thriller 'Texas Killing Fields'

Sam Worthington en Jeffrey Dean Morgan op zoek naar een sadistische seriemoordenaar.

door Jan-Peter Rook op 19.08.2011 om 12:53 in Video
Anchor Bay Films heeft onderstaande trailer vrijgegeven voor Ami Canaan Manns Texas Killing Fields, met in de hoofdrollen Sam Worthington, Jeffrey Dean Morgan, Jessica Chastain, Chloe Moretz en Jason Clarke.

De thriller, die gebaseerd is op waargebeurde feiten, volgt een lokale detective (Worthington) in een klein dorp in Texas. Samen met zijn partner, een overgeplaatste politieman uit New York (Dean Morgan), gaat hij op zoek naar een sadistische seriemoordenaar die zijn slachtoffers in de zogehete 'Killing Fields' dumpt. De moordenaar verandert plots de spelregels en gaat op jacht naar de detectives. Hij maakt ze gek met mogelijke aanwijzingen, maar blijft ze vervolgens altijd een stap voor. Dan wordt er een meisje uit de buurt (Moretz) vermist en de detectives zetten alles op alles om de moordenaar te vinden en het kind te redden.

De film staat in Nederland gepland op 24 november.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Wow, dit ziet er top uit! heeft een heerlijk 'zodiac'-achtig sfeertje en als deze film ook echt spannend is, kan het een topper worden! Ik ben overtuigd! Smiley face Het is dat de trailer op zichzelf niet heel erg speciaal is, anders had hier zeker (aanrader) bij mogen staan.

Frietgezicht

Avatar

SJRSVLDT "wow, dit ziet er top uit! heeft een heerlijk 'zodiac'-achtig sfeertje en als deze film ook echt spannend is, kan het een topper worden! Ik ben overtuigd! Smiley face Het is dat de trailer op zichzelf niet heel erg speciaal is, anders had hier zeker (aanrader) bij mogen staan."


I agree!
Mag ook tijd worden want kan me amper een degelijke film in deze eeuw herinneren waarin de politie op een seriemoordenaar jaagt.
De tijden van Silence of the Lambs en Seven zijn wel erg lang geleden.
Op Zodiac na natuurlijk.

benjamin

Avatar

Gewoon gered moeten worden is ook weer eens iets nieuws voor Chloe Moretz natuurlijk. Smiley face Ziet er nog wel een fijne film uit en het is inderdaad al even geleden dat er nog een echt goede seriemoordenaarfilm was.

pringles

Avatar

Hopenlijk wordt dit een lekker ouderwetse thriller zonder slap einde

nieuwslaatste nieuws

meest populair