Clive Barker "not amused" met Hellraiser: Revelations

En dit is nog zachtjes uitgedrukt...

Afgelopen weekend kwam op FilmTotaal de trailer van Hellraiser: Revelations van regisseur Victor Garcia (Return to House on Haunted Hill, 2007) al voorbij. De film werd door de maatschappij Dimension gemaakt om de rechten van Hellraiser te behouden. Waarschijnlijk is de eerstvolgende film een remake, met betrokkenheid van Clive Barker, de regisseur van de originele Hellraiser uit 1987.

Uit de reacties op de trailer was op te maken dat maar weinig mensen op de film zitten te wachten. Ook Barker is verre van enthousiast. Op zijn twitter pagina liet hij met klare taal het volgende weten:

"Hello, my friends. I want to put on record that the flic [sic] out there using the word Hellraiser is no fuckin' child of mine. I have nothing to do with the fuckin' thing. If they claim its from the mind of Clive Barker,it's a lie. It's not even from my butt-hole."

Zoals de trailer al duidelijk maakt, wordt dit een Direct-to-Dvd uitgave. In de States zal het overigens heel kort in de bioscoop te zien zijn, om vervolgens op 18 oktober in het Dvd schap te belanden. Hieronder nogmaals de trailer. We raden je aan het te skippen en op de trailer van het origineel te klikken, die eronder staat.



NieuwsFilm

meest populair