Oponthoud achtervolgt The Wolverine

Weinig lijkt nog 100% zeker rond zesde X-Men film.

Verleden week verscheen er nog hoopvol nieuws rond de zes X-Men film en tweede Wolverine spin-off The Wolverine. De opnames voor de film zouden namelijk eind dit jaar gaan starten. Helaas blijkt er nu weer oponthoud te zijn voor de film van regisseur James Mangold (Knight and Day, 2010), de opvolger van de eerder dit jaar opgestapte Darren Aronofsky.

Aangezien de film zich voornamelijk in Japan afspeelt, is filmmaatschappij 20th Century Fox nog altijd opzoek naar een of meerdere alternatieve locaties. De locaties in Vancouver zouden mogelijk niet voldoende zijn om een geloofwaardig Japan neer te kunnen zetten. Opnames in Japan zijn naar gecanceld vanwege het natuurgeweld eerder dit jaar.

Daarnaast zijn er agendaproblemen. Hoofdrolspeler Hugh Jackman is eind dit jaar nog druk met zijn film Les Miserables en ook regisseur Mangold zou niet eerder kunnen starten dan het voorjaar van 2012.

Wederom vertraging voor de superheldenfilm. Desondanks lijkt Fox door te willen zetten. X-Men Origins: Wolverine leverde in 2009 zo'n 400 miljoen op aan de wereldwijde bioscoopkassa.



NieuwsFilm

meest populair