'Our Idiot Brother' red band trailer

The Weinstein Company reageert op de censuur van ABC met een nog schunnigere trailer!

The Weinstein Co. heeft de red band trailer vrijgegeven van Our Idiot Brother, de aankomende komedie van Jesse Peretz (The Ex). Het Amerikaanse televisienetwerk ABC weigerde eerder de green band trailer te vertonen omdat het aanstoot nam aan een aantal scènes. "We willen onze nieuwe red band trailer voor 'Our Idiot Brother' opdragen aan de censuur. Geniet ervan!", reageert The Weinstein Company co-voorzitter Harvey Weinstein.

De titelrol is voor Paul Rudd en de rest van de cast bestaat verder o.a. uit Elizabeth Banks, Emily Mortimer en Zooey Deschanel.

De film draait om de niet al te snuggere Ned, die erin slaagt zichzelf altijd in de problemen te werken. Zo verkoopt hij wiet aan een politieagent, wordt hij aan de kant gezet door zijn vriendin en verliest hij de voogdij over geliefde hond, Willie Nelson. Ned besluit zich te wenden tot zijn familie, maar geen van zijn drie zussen wil veel met hem te maken hebben en stuurt hem dus steeds door naar de volgende, wat tot hilarische situaties leidt.

Our Idiot Brother draait vanaf vandaag in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is nog niets bekend.



NieuwsFilm

meest populair