Algemeen

Nick Nolte in Gangster Squad

Hij voegt zich bij Josh Brolin, Emma Stone en Ryan Gosling in deze nieuwe misdaadfilm.

door Arman Avsaroglu op 29.08.2011 om 19:00 in Algemeen
De cast van de misdaadfilm Gangster Squad blijft zich maar uitbreiden. Nu is bekend geworden dat ook Nick Nolte een rol in de film te pakken heeft.

Gangster Squad wordt geregisseerd door Ruben Fleischer (Zombieland). De film is gebaseerd op een reeks artikelen in de LA Times van Paul Lieberman over hoe de politie van LA in de jaren '40 een speciale politieenheid oprichtte om de maffia uit het Oosten buiten de deur te houden.

Hoofdrol in de film is voor Sean Penn, die in de huid van maffiabaas Micky Cohen kruipt. Een politieagent gespeeld door Ryan Gosling probeert deze Cohen achter slot en grendel te krijgen. Nick Nolte zou de baas van de politie in Los Angeles portretteren. Andere rollen in de film zijn voor Josh Brolin, Michael Pena en Emma Stone.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Kwni maar als ik zijn gezicht zie gromt mijn keel altijd. O+

Pimolition

Avatar

Speelde Nick al niet eerder het hoofd van zo'n speciale politie eenheid in Mulholland Falls? Goed om Nick terug te zien in ieder geval

Frietgezicht

Avatar

Het artikel zelf boeit me niet zoveel maar had uberhaubt nog niet eerder van dit project gehoord en dat is wel erg goed om te horen.
Altijd maar afwachten hoe zo'n film zal worden maar een misdaad-film met zo'n cast zeg ik geen nee tegen.

NieuwsFilm

meest populair