TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Hot Fuzz (2007)

Zaterdag 3 september om 20:00 op RTL5

Nicholas Angel (Simonn Pegg) is een topper binnen de Londense politie. Zijn arrestatiecijfers liggen 400% hoger dan die van zijn collega's. Hij is zo goed, dat hij de rest voor schut zet. Daarom sturen zijn bazen hem ergens naar toe....
Bekijk de afbeelding

Road to Perdition (2002)

Zondag 4 september om 20:00 op RTL7
Regie: Sam Mendes

Michael Sullivan (Tom Hanks)is door de mafia opgenomen als zoon. Hij is erg toegewijd in zijn werk en in zijn privé-leven, als echtgenoot en vader van twee kinderen. Wanneer op een dag deze twee levens zich verstrengelen en het noodlot toeslaat, rest hem niets anders dan de mafiawereld vaarwel te zeggen en het enige dat hem dierbaar is te beschermen. Er volgt een tocht vol vergelding en wraak, een tocht naar vrijheid....
Bekijk de afbeelding

The Italian Job (2003)

Maandag 5 september om 20:30 op Veronica

Een groep dieven onder leiding van beroepscrimineel Charlie Croker, creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Hierdoor hopen ze tijd te hebben om een grote hoeveelheid goud te stelen, en vervolgens te kunnen ontsnappen in hun Mini Coopers.
Bekijk de afbeelding

The Simpsons Movie (2007)

Dinsdag 6 september om 20:30 op RTL7

Enkel een bioscoopscherm is groot genoeg om Homer Simpson's onnozelheid volledig te vatten en THE SIMPSON'S MOVIE slaagt daarin! In de langverwachte langspeelanimatiefilm gebaseerd op de succesvolle tv-serie moet Homer de wereld redden van een catastrofe die hij zelf veroorzaakt heeft. Deze zomer is de wereldwijd bekende familie Simpsons met hun typische Simpsons humor voor het eerst ooit in de Nederlandse bioscopen te bewonderen!
Bekijk de afbeelding

Zwartboek (2006)

Woensdag 7 september om 20:40 op Canvas

Wanneer het onderduikadres van de mooie joodse zangeres Rachel Steinn per ongeluk wordt gebombardeerd, besluit ze om met een groep joden de Biesbosch over te steken naar reeds bevrijd gebied. De boot stuit echter op een Duitse patrouille en alle vluchtelingen worden op brute wijze afgeslacht. Alleen Rachel weet te ontkomen. Ze sluit zich aan bij het verzet, en weet als Ellis de Vries aan te pappen met de hoge Duitse SD-officier Müntze. Deze is erg van haar gecharmeerd en biedt haar een baan aan. Het verzet heeft ondertussen het plan opgevat een groep gevangen genomen verzetslieden te bevrijden met hulp van Ellis. Dit mislukt jammerlijk omdat het verraden is. Ellis wordt zowel door het verzet als door de Duitsers als schuldige aangewezen. Met Müntze aan haar zijde duikt ze weer onder, samen het einde van de oorlog afwachtend. De bevrijding brengt Ellis geen vrijheid; zelfs niet wanneer ze de echte verrader weet te ontmaskeren....
Bekijk de afbeelding

Kingdom of Heaven (2005)

Donderdag 8 september om 20:30 op RTL7

In de twaalfde eeuw heeft de nederige Franse smid Balian (Orlando Bloom) net zijn vrouw en kind verloren, wanneer ridder Godfrey van Ibelin (Liam Neeson) hem opzoekt en vertelt dat hij zijn vader is. Godfrey vraagt Balian mee te gaan naar het Heilige Land om Jeruzalem voor het westen te behouden. Als vreemdeling in een vreemde omgeving wordt hij verheven in de ridderstand, moet hij een melaatse koning dienen en koestert hij een verboden liefde voor een exotische koningin. In een poging om de broze vrede te bewaren, moet Balian van Ibelin uiteindelijk de mensen van Jeruzalem zien te beschermen tegen een overmachtige vijand.
Bekijk de afbeelding

Righteous Kill (2008)

Vrijdag 9 september om 23:40 op Eén
Regie: Jon Avnet

Twee ervaren New Yorkse rechercheurs (Al Pacino en Robert De Niro) proberen de link te leggen tussen een recent gepleegde moord en een zaak die ze jaren geleden hebben opgelost. Betekent dit dat er een seriemoordenaar vrij rond loopt? En hebben ze destijds de verkeerde man achter de tralies gezet?



NieuwsFilm

meest populair