Nieuwe Baywatch film nog steeds in leven

Het zal compleet los staan van de populaire strandwachtenserie (1989-2001) met David Hasselhoff en Pamela Anderson.

Het is alweer een hele tijd geleden dat we iets hoorden over Baywatch, een komedie gebaseerd op de populaire Amerikaanse strandwachtenserie uit de jaren negentig met o.a. David Hasselhoff en Pamela Anderson in de hoofdrollen. Begin 2010 vernamen we dat we konden uitgaan van een film met vrouwelijke actie in de geest van Charlie's Angels. In 2009 werd The Break-Up co-scenarist Jeremy Garelick aangesteld als regisseur, maar hij is inmiddels niet meer bij het project betrokken.

Nu kunnen we melden dat Peter Tolan (Rescue Me) een eerder script heeft herschreven en dat hiermee verder gewerkt zal gaan worden. Hij noemt de Bill Murray komedie Stripes als inspiratiebron voor de Baywatch film. De film zal verrassend genoeg compleet los staan van de tv-serie, aldus Tolan.

“It’s not based on the show in any way, though there are a couple of winks at the show. I don’t know anything about the show. I didn’t watch it in preparation for writing this.”

Wel zijn er cameos gepland voor Hasselhoff en Anderson, maar deze zullen niet terugkeren in hun originele rollen Mitch Buchannon en C.J. Parker. In plaats daarvan schreef Tolan nieuwe rolletjes voor het duo.

Het laatste verhaal is dat de film dit jaar nog uit moet komen, maar dit lijkt zeer onwaarschijnlijk.



NieuwsFilm

meest populair