Jessica Chastain naast Tom Cruise in Horizons

Aliens op aarde, dus de mensheid verhuist naar de wolken.

Actrice Jessica Chastain heeft een van de vrouwelijke hoofdrollen bemachtigd in de nieuwe film van Joseph Kosinksi. De sci-fi film krijgt waarschijnlijk de titel Horizons of Oblivion. Een definitieve titel is nog niet gekozen voor het volgende project van de regisseur van Tron Legacy (2010).

Chastain is de laatste tijd te zien in veel grote titels. Ze heeft bijvoorbeeld rollen in The Debt, The Help. Take Shelter en The Tree of Life. In Horizons / Oblivion zal te zien zijn naast Tom Cruise die al eerder had getekend. De film wordt gebaseerd op Kosinski's eigen stripboekenreeks van het label Radical Publishing. In de comic is de wereld vergaan door een jarenlange nucleaire oorlog. De overlevenden kunnen niet meer op de grond leven en zijn genoodzaakt om op wolken-niveau een nieuw bestaan op te bouwen. Beneden op de aarde leven aliens die tegen de straling kunnen. Het hoofdpersonage wordt naar deze wereld gestuurd.

De opnames starten nog dit jaar en het krijgt een budget mee van $100 miljoen. De Noord-Amerikaanse releasedatum staat op 19 juli 2013.



NieuwsFilm

meest populair