Algemeen

Poster New Kids Nitro

De aso's uit Maaskantje zijn weer terug.

door Arman Avsaroglu op 01.10.2011 om 13:47 in Algemeen
Hieronder zie je de eerste poster van de film New Kids Nitro, het vervolg op New Kids Turbo, de zeer succesvolle Nederlandse film van vorig jaar. De film wordt geregisseerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil en hoofdrollen zijn voor Steffen Haars, Flip van der Kuil, Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen.

De film moet vanaf 8 december in de bioscopen gaan draaien.
17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

stussycrown

Avatar

Mag ik de eerste zijn, ja?
Wat een rete slechte poster.
Echt totaal niks moois aan..

Toelietoesh

Avatar

Ik vrees dat er weer een hoop kutreacties aankomen.
Poster is inderdaad niet echt boeiend, maar dat zal de fans niet weerhouden er heen te gaan.

geertvdheide

Avatar

De gebruikte foto in het midden is op zich best grappig en goed gekozen. De omgeving en de teksten echter, lijken afkomstig van een middelbaar scholier die Photoshop net voor het eerst op heeft opgestart...

Vond de vorige film wel grappig, maar ik hoop niet dat ze de hier veel langer mee doorgaan. De humor is niet van het kaliber dat het altijd leuk blijft. Beetje vergelijkbaar met South Park: De grofheid en absurditeit zijn eerst hilarisch, maar het went allemaal wel. Dan wordt het gewoontjes en moeten ze het steeds gekker doen in een poging relevant te blijven.

Alsnog kan een tweede film best leuk zijn om met wat maten te kijken.

THEDARKNIGHTDX2

Avatar

Ik hoop niet dat het weer het eenmalige humor in voor komt met kut, mongol en overreden mensen.:N

jaime91

Avatar

Toelietoesh "Ik vrees dat er weer een hoop kutreacties aankomen.
Poster is inderdaad niet echt boeiend, maar dat zal de fans niet weerhouden er heen te gaan."

Precies maar moet dat dan? Als een poster van een film slecht is maar de film ontzettend goed of vermakelijk dan kan mij die poster niet zo gek veel schelen als de film maar goed is. Wat deze poster betreft tsja inderdaad best slecht en saai.

Wat deze film betreft, om eerlijk te zijn vond ik deel 1 al niet zo heel sterk omdat de kracht van de new kids vooral zit in die korte leuke filmpjes en als je dat over 1 hele film gaat trekken word het inderdaad al gauw minder en veel van hetzelfde. Dus ga ik deze film in de bios bekijken? Nee waarschijnlijk niet, ik denk wel dat ik hem op dvd zal aanschaffen (als ie in de budgetbak ligt ;) ).

Vraag me trouwens af of deze film net zo een groot succes word als de 1ste omdat de 1ste toch nogmaals best een tegenvaller was dus ben daar zeer benieuwd naar. We zullen zien...

movieboy

Avatar

Vond deel 1 niet echt goe :s, wrm vinden de meesten dit poster nie mooi? Ik vind het wel iets hebben :p

Ik hoop dat deel 2 beter is.

DjHerby

Avatar

Het punt van New Kids is, je houd er van of je houd er totaal niet van. Persoonlijk ben ik er dol op en kijk heel erg uit naar het volgende deel Smiley face. En dat gezeur om de poster, new kids hoeft er niet gelikt uit te zien met verrasende cameramoves, diepgaand acteerwerk en zulk soort bullshit. Het is gewoon leuk zoals het is. Dat is de charme.

hollywoodking

Avatar

DjHerby "Het punt van New Kids is, je houd er van of je houd er totaal niet van. Persoonlijk ben ik er dol op en kijk heel erg uit naar het volgende deel Smiley face. En dat gezeur om de poster, new kids hoeft er niet gelikt uit te zien met verrasende cameramoves, diepgaand acteerwerk en zulk soort bullshit. Het is gewoon leuk zoals het is. Dat is de charme."


Als jij dat soort dingen bullshit vindt, wat doe je dan op een site als deze???

geertvdheide

Avatar

jaime91 "Wat deze film betreft, om eerlijk te zijn vond ik deel 1 al niet zo heel sterk omdat de kracht van de new kids vooral zit in die korte leuke filmpjes en als je dat over 1 hele film gaat trekken word het inderdaad al gauw minder en veel van hetzelfde."

Ik had vantevoren dezelfde vrees, namelijk dat een volledige film niet zou werken en snel saai zou worden. In de praktijk vond ik het tegendeel waar: De film is beter van kwaliteit (qua beelden, effecten, stuntwerk, enz) en de combi van een hoofdverhaal met de ongerelateerde, zinloze grappen er tussendoor werkt naar mijn idee juist goed. Of dat voor een tweede bioscoopfilm nog steeds zo is, is wel de vraag. Zoals ik hierboven aangaf is dit niet het soort humor dat heel lang leuk blijft en veel mensen zullen er inmiddels misschien ook wel klaar mee zijn.

Banned

Avatar

Ik denk dat deze poster opzettelijk lelijk marginaal is net zoals het verhaal, concept en personages!

Angelater

Avatar

Ben eigenlijk best verbaasd over het feit dat deze er al zo snel is. Het lijkt net of Turbo pas geleden uit is gekomen :s

Naja, das ook wel overdreven :E

Thampon

Avatar

Hoeft niet voor mij... een 2de film
vond de 1ste gewoon op niets slagen.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

De eerste was meesterlijk, eerst me eigen bescheurd van het lachen in de bioscoop en thuis op DVD ook weer!!! Lekker hersenloze humor van eigen bodem, moet toch kunnen!! Laat maar komen deze film, heb er zin in!!!

bobptjes

Avatar

Hahaha ik kan nie wachten, wat een helden

DjHerby

Avatar

hollywoodking "Als jij dat soort dingen bullshit vindt, wat doe je dan op een site als deze???"
Je begrijpt me verkeerd. Ik bedoel dat zulk soort dingen helemaal niet nodig is bij een film als deze. Dit gaat puur om de humor. En daar hou je van of totaal niet.

Blockbuster

Avatar

Idd slechte poster: lettertype van NITRO is al verkeerd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair