Algemeen

Vijf districtposters The Hunger Games

Tot welk district behoor jij?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 05.10.2011 om 14:09 in Algemeen
Onderstaande posters zijn van de aankomende film The Hunger Games, waarvan de marketingcampagne ondertussen flink op gang gekomen is. Niet alleen is het nu mogelijk om naar thecapitol.pn te gaan om je daar te laten indelen in een district, het is nu ook mogelijk om de Facebook-pagina van een van de twaalf districten te 'liken'. Als genoeg mensen een district-pagina 'liken', wordt de poster uitgegeven.
De Hongerspelen speelt zich af in de verre toekomst waarin de Verenigde Staten zijn opgedeeld in 12 districten die allen onder bewind staan van een centrale overheid. Elk jaar dwingt deze overheid elk district om twee kinderen te kiezen die moeten deel nemen aan de live op tv uitgezonden Hongerspelen, een gevecht op leven en dood die naast eer en glorie ook voedsel oplevert voor het winnende district. Jennifer Lawrence speelt de rol van de 16-jarige Katniss Everdeen, die furore maakt tijdens De Hongerspelen.

The Hunger Games draait vanaf 29 maart 2012 in de Nederlandse bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Uhmm.. ik ga voor huffelpuf! Oh, nee.. huh :?!

Heeft nogal een hoog Harry Potter-gehalte dit :P Niet dat ik het niet leuk vind hoor, integendeel juist.

Steve-O

Avatar

Ik heb de boeken niet gelezen en het spreekt me tot zover niet heel erg aan. Vooral omdat het een kinderlijke versie is/lijkt van Battle Royal en het niet heel erg origineel is dus. Die (eerste) poster vind ik wel vet. Dat logo in vuur dus, niet dit ;)

En uhm...... Waarom staat er een foto van No Country for Old Men bij TVtip van de dag: Gone Baby Gone:?

Weerepas

Avatar

Ik vind het geen lelijke posters. ben benieuwd naar de verhalen achter de districten. (niet echt een boekenworm)

Banned

Avatar

Na die eerste slechte teaser trailer gezien te hebben is mij interesse in de film hoe goed dat boek ook moge zijn al fameus verminderd.

Lelouch

Avatar

Ik heb het eerste boek gelezen, een leuk boek maar meer ook niet. Ik had continue Battle Royale in mijn achterhoofd zitten waar het verhaal duidelijk op gebaseerd (afgekeken) is.
Bij het tweede boek ben ik afgehaakt, gewoon niet door te komen. veel te saai en langdradig.
Ik hoop echt dat de films een stuk beter worden dan de boeken...

nieuwslaatste nieuws

meest populair