Video

Trailer Tower Heist

Eindelijk weer eens succes voor Eddie Murphy in de nieuwe film van Brett Rattner?

door Bram de Groot op 09.10.2011 om 13:54 in Video
Universal Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Tower Heist, de nieuwe film van regisseur Brett Rattner (Rush Hour, X-Men: The Last Stand). De voornaamste rollen in de actiekomedie zijn voor Ben Stiller, Eddie Murphy, Matthew Broderick, Téa Leoni, Gabourey Sidibe, Casey Affleck, Judd Hirsch en Michael Pena.

Tower Heist wordt vanaf 10 november in de Nederlandse bioscoop verwacht.

Tower Heist gaat over een conciërge (Stiller), die werkt in een appartementencomplex in Manhattan. Als blijkt dat een criminele beurshandelaar in het appartement onder huisarrest staat, besluit de conciërge samen met een aantal collega's het geld van de beurshandelaar te stelen. Ze schakelen de hulp in van een ervaren dief (Murphy).

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

skullsplitter

Avatar

Lijkt me stiekem een erg vermakelijke film, en wellicht een betere come-back van Murphy dan de troep die hij op Shrek na de afgelopen tien jaar gemaakt heeft.

jaime91

Avatar

skullsplitter "Lijkt me stiekem een erg vermakelijke film, en wellicht een betere come-back van Murphy dan de troep die hij op Shrek na de afgelopen tien jaar gemaakt heeft."

Ja blijf hopen dat de ''oude'' Eddie toch weer terug is. Trailer ziet er in ieder geval al best grappig uit en de film heeft ook nog eens een leuke cast.

KeesD

Avatar

Eddie murphy won in 2006 nog een golden globe en een oscar nominatie voor Dreamgirls. In combinatie met het succes van 4 of meer shrek films geloof ik niet dat deze man een comeback nodig heeft. Nog steeds 1 van de best betaalde acteurs in hollywood.

ntt

Avatar

Eddy Murphy is op zijn best als hij een grote bek kan hebben.

En die schijnt hij hier te hebben, Heb de trailer niet afgekeken ivm Spoilers.:E

Ga hem wel zien op de een of andere manier. ;)

jaime91

Avatar

KeesD "Eddie murphy won in 2006 nog een golden globe en een oscar nominatie voor Dreamgirls. In combinatie met het succes van 4 of meer shrek films geloof ik niet dat deze man een comeback nodig heeft. Nog steeds 1 van de best betaalde acteurs in hollywood."

Klopt in Dreamgirls bewees Eddie ook serieus te kunnen acteren en ik vind ook dat hij voor die rol volkomen terecht is genomineerd, maar als je kijkt naar de meesterlijke komische rollen die hij in de jaren 80 (en een paar in de jaren 90) speelde (Beverly Hills Cop,Coming To America,de 48 Hours films,The Nutty Professor,Raw etc) dan zie dat hij nooit meer zo fenomenale komische rol heeft gespeeld. En ja de Sherk films waren ook best leuk maar daar moest Murphy het doen met zijn stem en als je het mij vraagt is dat de leukste rol die hij de afgelopen 10 jaar gespeeld heeft. Kortom ik hoop die meesterlijke komiek van vroeger ook weer terug te zien.

skullsplitter

Avatar

KeesD "Eddie murphy won in 2006 nog een golden globe en een oscar nominatie voor Dreamgirls. In combinatie met het succes van 4 of meer shrek films geloof ik niet dat deze man een comeback nodig heeft. Nog steeds 1 van de best betaalde acteurs in hollywood."


Artistieke waarde is ook wel belangrijk.

George19

Avatar

jaime91 "Kortom ik hoop die meesterlijke komiek van vroeger ook weer terug te zien."


Ben ik het 100% mee eens. En ik hoop ook dat hij in de toekomst misschien weer een serieusere rol zoals in Dreamgirls gaat spelen.

Pete_027

Avatar

Eindelijk weer eens een 'normale' film met Eddie Murphy:'(
Werd tijd:Y

benjamin

Avatar

En leuk om Casey Affleck nog eens terug te zien, had na Gone Baby Gone en The Assassination Of Jesse James verwacht hem zeer vaak in films te zien opduiken.

KeesD

Avatar

jaime91 "Klopt in Dreamgirls bewees Eddie ook serieus te kunnen acteren en ik vind ook dat hij voor die rol volkomen terecht is genomineerd, maar als je kijkt naar de meesterlijke komische rollen die hij in de jaren 80 (en een paar in de jaren 90) speelde (Beverly Hills Cop,Coming To America,de 48 Hours films,The Nutty Professor,Raw etc) dan zie dat hij nooit meer zo fenomenale komische rol heeft gespeeld. En ja de Sherk films waren ook best leuk maar daar moest Murphy het doen met zijn stem en als je het mij vraagt is dat de leukste rol die hij de afgelopen 10 jaar gespeeld heeft. Kortom ik hoop die meesterlijke komiek van vroeger ook weer terug te zien."


Daar moet ik je dan wel weer gelijk in geven. Zijn komische rollen zijn de laatste jaren idd erg slecht. Vond i spy de laatste echt goede komische rol. Maar hij word natuurlijk ook ouder en ik zou hem graag meer de serieuze kant op zien gaan. Vind het altijd wel leuk als een comedy acteur laat zien wat hij/zij nog meer kan. Vond bijvoorbeeld de serieze uitstapjes van Jim Carey ook zeer geslaagd.

NieuwsFilm

meest populair