Algemeen

Regisseur wil niets meer te maken hebben met Dream House

Jim Sheridan eist dat zijn naam wordt verwijderd van de nieuwe thriller met Daniel Craig.

door Arman Avsaroglu op 10.10.2011 om 08:48 in Algemeen
Een opmerkelijke ontwikkeling deze week rondom de film Dream House: regisseur Jim Sheridan wil namelijk niets meer met de film te maken hebben. Hij eist dat zijn naam van de aftiteling wordt afgehaald.

De reden hiervoor is dat de producenten ontevreden waren met het eindresultaat van Sheridan en ook een testpubliek niet goed reageerde op de film. Daarom is de structuur van de thriller aangepast en is ook het einde veranderd. Reden genoeg voor Sheridan om niets meer met de film te maken willen hebben.

Dream House, een film met Daniel Craig, Rachel Weisz en Naomi Watts in de hoofdrollen, moet vanaf 3 november (met of zonder Sheridan) in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

De film is nu al bij ons te zien? Gaan ze hem nu bij ons vervangen?

DashX

Avatar

Ok, mooi om te weten dat het niet waard is om te zien. Als de regisseur als niks vind

benjamin

Avatar

Beetje moeilijk om een naam van de credits te halen van een film die nog draait. Ben nu alleen benieuwd naar de originele "Dream House" want de versie die wij krijgen zou echt wel heel slecht zijn.

jaime91

Avatar

Best verassend. Ik heb zaterdag voor de film Warrior in de bios de trailer van deze film gezien en die zag er toch best goed uit jammer dat het dan toch zo een k*tfilm blijkt te zijn.

UndercoverPanda

Avatar

Archangel "Ok, mooi om te weten dat het niet waard is om te zien. Als de regisseur als niks vind"


In het bericht staat dat de film pas achteraf pas door de producenten was aangepast, logisch dus dat hij het nu niks vindt. Maar goed, mij maakt het verder niet uit. Onaangepast of niet, deze film ziet er sowieso best crappy uit.

Frietgezicht

Avatar

Ok,gelijk al m'n vertrouwen weg in deze film door dit artikel.
Benieuwd naar de recensies!

off-topic: Irritant zeg de spoilers hier,je moet eroverheen blijven gaan met je pijl of het verdwijnt weer,wel erg slecht in elkaar gezet.
Mag ook weleens tijd worden in 2011 dat er een app komt van FT,want op je mobiel kun je niet eens spoilers lezen en ook bovenin in die balk iets invullen kan niet(wel invullen maar het vergrootglas-knopje waarmee je zoekt kun je niet indrukken O+

Banned

Avatar

Frietgezicht "

off-topic: Irritant zeg de spoilers hier,je moet eroverheen blijven gaan met je pijl of het verdwijnt weer,wel erg slecht in elkaar gezet."


Vind dat ook best wel irri dat deze zeer snel verdwijnt terwijl je aan het lezen bent.

Frietgezicht

Avatar

Banned "Vind dat ook best wel irri dat deze zeer snel verdwijnt terwijl je aan het lezen bent."


Ik heb al aangegeven bij feedback bij de forums maar verwacht niet echt een serieuze reactie want dit is toch geen melding waard,dat zien ze zelf toch ook wel?
En ik wou het ook gelijk ff melden dat op je mobiel(wat tegenwoordig VEEL mensen doen) hier zitten ook erg slecht in elkaar zit maar daar had al iemand in Februari iets over gezegt en nooit een reactie geweest dan wat apple-haters.

Blockbuster

Avatar

Banned "Vind dat ook best wel irri dat deze zeer snel verdwijnt terwijl je aan het lezen bent."


Da's juist de bedoeling, dat je niet teveel te weten komt, vandaar dat het zo snel weggaat. ;)

DjHerby

Avatar

Ik zeg Alan Smithee :P

NieuwsFilm

meest populair