Het gaat niet goed met World War Z

Een SWAT-inval, Brad Pitt die boos is en een overschreven budget.

Alles leek goed te gaan met Brad Pitt's nieuwste film, World War Z. Zo vertelde Max Brooks, schrijver van het boek waar de film op gebaseerd wordt nog dat hij erg blij was met hoe het eruit zag, en had hij geen moeite met de veranderingen die gemaakt werden aan zijn plot.

Volgens US Weekly gaat echter niet alles zo goed als het lijkt. Een bron vertelde bijvoorbeeld dat Brad Pitt woedend is: de film heeft het budget al overschreden en de opnames duren ook langer dan de bedoeling is. Daarnaast blijken enkele rekwisieten die gebruikt zijn verwisseld te zijn, waardoor acteurs met verkeerde rekwisieten in de weer zijn geweest. Het gevolg daarvan is dat er mogelijk reshoots plaats moeten vinden.

Daarnaast heeft een SWAT-team vandaag een warenhuis in Budapest overvallen. In dat warenhuis waren onder andere rekwisieten van World War Z opgeslagen, maar blijkbaar ook 85 volledig functionele vuurwapens. Dat heeft dus als gevolg dat niet alleen die vuurwapens worden vastgehouden voor verder onderzoek, maar ook de rekwisieten van World War Z.

World War Z, met een budget van 125 miljoen dollar de duurste zombiefilm aller tijden, die nu waarschijnlijk nog duurder zal worden, moet vanaf 21 december 2012 in de Amerikaanse bioscopen draaien. Een Nederlandse releasedatum is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair