Trailer actiefilm 'Act of Valor' met echte Navy SEALs

Maar kunnen die jongens wel een beetje acteren?

Toen Osama Bin Laden eerder dit jaar werd omgelegd door een troep Navy SEALs besloten veel filmmaatschappijen om films te gaan maken over deze kerels. Kathryn Bigelow en Mark Boal zijn twee van de vele mensen die een film gaan maken over Bin Laden en de SEALs. Relativity Media heeft echter geen zin om te wachten en investeerde in de reeds geschoten actiefilm Act of Valor, een fictief verhaal waarin de hoofdrollen worden gespeeld door daadwerkelijke Navy SEALs. Hieronder vind je de trailer.

Tijdens het redden van een ontvoerde CIA agent ontdekt een troep Navy SEALs dat er een gevaarlijke aanslag wordt beraamd op de Verenigde Staten. De mannen van het Bandito Platoon gaan de hele wereld over om de mensen achter het plan te pakken te krijgen. Tijdens hun missie moeten de soldaten een balans zien te vinden tussen hun verantwoordelijkheid voor hun land, hun team en hun families.

De regisseurs van de film, Mike "Mouse" McCoy en Scott Waugh, maakten hiervoor reclamespotjes ten behoeve van het leger. Nu maken ze er dus een volledige film over. Act of Valor staat in de VS gepland op 17 februari 2012.



NieuwsFilm

meest populair