Video

Trailer The Woman in Black

Eden Lake regisseur moet Daniel Radcliffe zuiveren van Harry Potter.

door Bram de Groot op 15.10.2011 om 13:00 in Video
In de horrorfilm/thriller The Woman in Black van regisseur James Watkins Eden Lake, 2008) zal hoofdrolspeler Daniel Radcliffe trachten Harry Potter van zich af te schudden. Hij speelt de jonge advocaat Arthur Kipps, die naar een verre uithoek van het Verenigd Koninkrijk reist om de papieren van een overleden cliënt door te nemen. Terwijl hij alleen werkt in een oud, van de buitenwereld afgesloten huis, komt hij langzaam achter een aantal tragische geheimen van zijn cliënt. Ook ziet hij soms een vrouw die enkel in het zwart gekleed gaat.

Hij krijgt ondersteuning van o.a. Janet McTeer en Ciaran Hinds. In Groot-Brittannië draait de film vanaf 10 februari 2012 in de bioscoop. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.
<a href='http://video.uk.msn.com/?mkt=en-gb&vid=2tbzi15f&from=null&src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='MSN World Exclusive: Woman In Black - UK trailer' >Video: MSN World Exclusive: Woman In Black - UK trailer</a>

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieboy

Avatar

Ziet er mysterieus goed uit!
Daniel doet het geweldig goed vind ik.

Banned

Avatar

Vond die eerste trailers al zeer goed. Maar deze is echt zeer mooi gemonteerd en het geluid is zalig. Hier kijk ik zeer zeker naar uit!! Sfeervol en het verhaaltje interesseert me wel. Radcliff is nu niet bepaald een zeer goed acteur maar ik geef hem het voordeel van de twijfel. Ohja domme MSN PLAYER. Met die dwaze commercials.

LuCos

Avatar

Hhmm.. ja, ikw eet het nooit zo goed met deze films.
Ik vind ze niet slecht, maar ze interesseren mij ook niet echt. Het is meestal niet een blijvertje voor mij althans. Maar ik moet wel zeggen dat ik erg benieuwd ben in Radcliffe, wat hij er van gemaakt heeft qua acteur.

SJRSVLDT

Avatar

Regisseur van 'Eden Lake', dat wist ik geeneens. 1 van de grote verrassingen van dat jaar! Trailer ziet er erg goed uit idd!

seppe

Avatar

Opvallend dat daniel geen woord zegt in de trailer...

Banned

Avatar

seppe "opvallend dat daniel geen woord zegt in de trailer..."

Heeft me ook al ongerust gemaakt over zijn acteer prestatie. Ofwel willen ze zoveel mogelijk geheim houden rond zijn personage. Ook is in hij de trailer vaak alleen in dat huis. Niet echt iemand om tegen te spreken.

Banned

Avatar

seppe "opvallend dat daniel geen woord zegt in de trailer..."

Heeft me ook al ongerust gemaakt over zijn acteer prestatie. Ofwel willen ze zoveel mogelijk geheim houden rond zijn personage. Ook is in hij de trailer vaak alleen in dat huis. Niet echt iemand om tegen te spreken.

benjamin

Avatar

Leuk sfeertje.

Arteron

Avatar

Indrukwekkende trailer! Lijkt me wel wat deze film!:D

Ps... de Zweinstein Express zit er ook weer in xD!

UndercoverPanda

Avatar

Hmmm, denk dat we een stuk minder lang bij deze film stil zouden staan als Daniel Radcliffe er niet in mee zou spelen. Maar ach, we zullen wel zien.

SJRSVLDT

Avatar

UndercoverPanda "Hmmm, denk dat we een stuk minder lang bij deze film stil zouden staan als Daniel Radcliffe er niet in mee zou spelen. Maar ach, we zullen wel zien."

Voor mij juist het tegenovergestelde. Ik had het misschien interessanter gevonden als hij er niet in zat. Ik heb hem namelijk ook in andere films zien acteren (December Boys & My Boy Jack) en daar werd ik bepaald niet blij van, terwijl de films op zich best redelijk zijn. Het is hier zeker de regisseur die mijn aandacht weet te trekken.

DjHerby

Avatar

Ik denk dat het voor de meeste een beetje dubbelop is. Zonder Radcliffe was deze film niet zo onder de aandacht gekomen. Maar aangezien Radcliffe niet bijster goed kan acteren was het beter geweest als iemand anders de rol had gespeeld.

NieuwsFilm

meest populair