Video

Nieuwe The Descendants Trailer

George Clooney in de rol van zijn leven in de nieuwe film van Alexander Payne (Sideways)

door Arman Avsaroglu op 18.10.2011 om 15:03 in Video
Een nieuwe trailer van de film The Descendants is verschenen. De film is geregisseerd door Alexander Payne en de hoofdrol wordt gespeeld door George Clooney. Volgens de eerste recensies is het een van de mooiste rollen die Clooney vooralsnog heeft gespeeld.

De film gaat over Matt King (George Clooney), een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw, die nu door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit. De film gaat waarschijnlijk in premiere op een van de grote filmfestivals in het najaar, zodat hij kan meedingen naar de Oscars volgend jaar.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Toelietoesh

Avatar

Sideways vond ik een geweldige film, maar dit ziet er, ondanks de drama, toch net iets te warm en gezellig uit. Ik hoop dat ik er naast zit.

esteban

Avatar

'Sideways' en bovenal 'About Schmidt' zijn films die mijn hart wisten te veroveren. Al die kleine trekjes die je nergens anders aan bod ziet komen, maakt dit zoveel menselijker dan de doorsnee film. Ook deze trailer doet het beste vermoeden, I'm in!

UndercoverPanda

Avatar

"'Sup bro?"
"Don't ever do that to me again."

:P


Zal 'm in de gaten houden deze film Smiley face

NieuwsFilm

meest populair