The Descendants
op tv

The Descendants (2011)

Menselijke, eerlijke film over het leven. Met een indrukwekkende George Clooney in de hoofdrol.
play

7,6 details

  • 115 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Verenigde Staten
115 Min Verenigde Staten

Matt King (George Clooney) is een rijke landeigenaar die is getrouwd met een prachtige vrouw die door een ernstig ongeluk in een terminale coma ligt. Zijn twee jonge dochters zijn onbekenden voor hem en hij denkt erover om zijn huis en landgoed te verkopen aan een steenrijke vastgoedeigenaar. Als hij erachter komt dat zijn vrouw een affaire heeft gehad, gaat King samen met zijn twee dochters op onderzoek uit.

Regie
Alexander Payne
Cast
Beau Bridges, George Clooney, Michael Ontkean, Shailene Woodley, Matt Corboy, Amara Miller, Nick Krause, Patricia Hastie, Grace A. Cruz, Kim Gennaula, Karen Kuioka Hironaga, Carmen Kaichi, Kaui Hart Hemmings, Matt Esecson, Stanton Johnston.
Budget
$ 20.000.000
Opbrengst
$ 177.243.185
Release
18.11.2011
Release NL
02.02.2012
Release DVD
05.06.2012

Filmtotaal Recensie

Regie: Alexander Payne | Cast: George Clooney (Matt King), Shailene Woodley (Alexandra King), Amara Miller (Scottie King), Nick Krause (Sid), e.a.| Speelduur: 115 minuten | Jaar: 2011

Hawaï. Een plek vol zon, kleurrijke shirts en cocktails. Een stukje paradijs op aarde. Maar, zoals Matt King in The Descendants zegt, betekent dat niet dat de inwoners van dit prachtige eiland geen sores hebben. Problemen met familie, de liefde of geld zijn hen zeker niet vreemd. Problemen die zelfs door de grootste hoeveelheid zonneschijn niet zomaar kunnen worden opgelost.

The Descendants is de eerste film van Alexander Payne sinds Sideways uit 2004. Zeven jaar heeft zijn afwezigheid geduurd, maar daar is gelukkig niets van te merken. The Descendants gaat over Matt King, een advocaat die zijn gezinsleven nogal heeft verwaarloosd en plotseling de band met zijn twee dochters van tien en zeventien moet versterken als zijn echtgenote een ongeluk krijgt. Ze raakt in coma en het is nog maar de vraag of ze daar ooit uit zal ontwaken. Intussen is Matt ook nog belast met de verkoop van een duur stuk land, wat hem en zijn familie in één klap miljonairs moet maken.

videotrailers & clips

alle artikelen (5)

The Descendants Nieuwsberichten