Video

Red band trailer voor A Very Harold & Kumar Christmas

Kinderen aan de drugs, een dood bloedende Kerstman en Neil Patrick Harris...wat wil je nog meer?

door Jan-Peter Rook op 20.10.2011 om 12:57 in Video
Hieronder vind je een red band trailer van A Very Harold & Kumar Christmas, het derde deel uit de bekende stoner-komedie reeks. John Cho en Kal Penn keren allebei terug als Harold en Kumar in deze door Todd Strauss-Schulson geregisseerde film. Het scenario komt van Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, het duo achter Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay.

In A Very Harold & Kumar Christmas zijn Harold en Kumar inmiddels dertigers. Ze hebben elkaar al een lange tijd niet gezien. Harold (Cho) is getrouwd, neemt geen drugs meer, woont in een groot huis, en werkt als ambtenaar voor Wall Street. Kumar (Penn) is vrijgezel, heeft het nog altijd niet breed, en kan geen medisch voorschrift meer krijgen om cannabis te roken. Het duo wordt herenigd wanneer een pakje voor Harold op hun oude appartement terechtkomt. Kumar brengt het tot bij Harold, maar steekt er onder invloed van cannabis per ongeluk de kerstboom in brand. Aangezien het een zeldzame soort betreft die speciaal werd gekweekt door de schoonvader van Harold, moet het duo samen op zoek naar een gelijkwaardige boom om de oude te vervangen.

Uiteraard keert Neil Patrick Harris ook weer terug, ditmaal als de door iemand gefantaseerde versie van zichzelf. Verder rollen voor Patton Oswalt, Thomas Lennon, Danny Trejo, Eddie Kaye Thomas, David Krumholtz en Elias Koteas.

De film draait vanaf 4 november 2011 in de Amerikaanse bioscopen. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Kan je wel zeggen, R-Rated :E

Hoop dat deze film iets minder rastischer is dan zijn voorganger, want dat ging wel continue erg ver. (ook al was de radio scene te droog voor woorden)

filmjunky

Avatar

Lachen :E
zeker vet filmpje de vorige waren ook goed dus deze zal ook niet tegenvallen T+)
Lekker lachen met een dikke joint en een glas bier heerlijk! :+
Heb er zin in!

Randall

Avatar

Ziet er weer hilarisch fout uit! :W

BlackiE

Avatar

Lekker droog allemaal!! ;)
Alleen jammer dat er 3d in moet zitten.

Frietgezicht

Avatar

Bezopen met vrienden kijken,een andere optie is er niet!

Baron Von Marlon

Avatar

Klinkt allemaal goed.
Maar ik ga de trailer niet bekijken.
Hoe minder ik van deze film weet, hoe leuker het wordt om hem te bekijken.

bobptjes

Avatar

Dit wordt voor de 3e keer weer helemaal GEK

nieuwslaatste nieuws

meest populair