Video

Eerste vijf minuten The Three Musketeers

De nieuwe Paul W.S. Anderson, de man achter films als Resident Evil (2002) en Event Horizon (1997).

door Bram de Groot op 21.10.2011 om 08:00 in Video
Gisteren werd bekend dat waarschijnlijk de eerste zes minuten van The Dark Knight Rises te zien zijn voorafgaand aan de IMAX release van Mission: Impossible - Ghost Protocol. De PR-goeroes achter Paul W.S. Andersons 3D film The Three Musketeers doen het wat breder en hebben via iTunes Movie Trailer de openingsscène online gezet. Via onderstaande speler kun je ze bekijken.

In Nederland draait de avonturenfilm sinds gisteren in de (3D) bioscoop.

In The 3D Musketeers gaat het personage D'Artagnan (Logan Lerman) samen met de drie musketiers (Matthew Macfadyen, Ray Stevenson en Luke Evans) ten strijde gaat tegen Kardinaal Richelieu (Christoph Waltz) en zijn rechterhand (Orlando Bloom), die proberen de macht over te nemen. Ook Milla Jovovich, Mads Mikkelsen en Juno Temple hebben rollen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Zouden die titels met die namen ook in de film zitten want ik vind het echt nergens op lijken. Voor de rest niet zo slecht maar echt goed kun je het ook niet noemen.

jaime91

Avatar

Banned "Zouden die titels met die namen ook in de film zitten want ik vind het echt nergens op lijken. Voor de rest niet zo slecht maar echt goed kun je het ook niet noemen."

Naja dat voorstelrondje vind ik nog prima maar inderdaad als ze constant gebruik gaan maken van die titels lijkt me dat best irritant. Verder zit het er prima uit, de actie is imo toch goed in beeld gebracht en lekker snel.

skullsplitter

Avatar

Intro, intro, intro.

Ik vond de film verbazingwekkend amusant, al moet je gewoon geen klassieke vertelling verwachten, gewoon een film die slechts entertainment biedt.

Als Assassins Creed ook maar een klein beetje op dit intro gaat lijken, maar dan serieuzer, dan ben ik game.

jaime91

Avatar

skullsplitter "Intro, intro, intro.

Ik vond de film verbazingwekkend amusant, al moet je gewoon geen klassieke vertelling verwachten, gewoon een film die slechts entertainment biedt.

Als Assassins Creed ook maar een klein beetje op dit intro gaat lijken, maar dan serieuzer, dan ben ik game."

Klinkt goed maar maken ze dus ook de hele tijd gebruik van die titels?

benjamin

Avatar

Heb toch liever dat ze het online plaatsen, dan kan je zelf nog kiezen of je het al wil bekijken. Heb het deze keer wel gedaan, omdat de film mij toch al niks leek. En die titels zijn inderdaad storend.

MoviesKnower

Avatar

Al gezien in de bios, echt een vette film alleen niet echt een goed verhaal maar dat had ik al verwacht.

UndercoverPanda

Avatar

TDKR heeft tenminste 6 minuten! Nee, maar goed, liever zo online dan in een bioscoop. Maar waarom ze dit er pas opzetten als die film inmiddels al een week ofzo in de bioscoop draait is mij een raadsel. Slechte timing.

Blockbuster

Avatar

Ik krijg een Cutthroat Island gevoel bij deze film...

Toky

Avatar

jaime91 "Klinkt goed maar maken ze dus ook de hele tijd gebruik van die titels?"


Nee Smiley face ....en verwacht ook geen diepere intro of achtergrond bij de musketiers verder...die titels zijn het enige intro dat we in de hele film voor onze neus krijgen van de musketiers, verder blijven ze oppervlakkig (en persoonlijk vond ik het intro een van de betere wat frissere en niet flauwe stukken, maar als ik dan zo terugkijk ...:P )

jpleon

Avatar

Vond opzich een goede film Smiley face deeltje twee mag zeker komen! Alleen!!! Stoorde mij zo erg aan de arrogantie van Logan Lerman bah bah. Wat een vervelend ventje speelde hij!

patrick_h

Avatar

UndercoverPanda "TDKR heeft tenminste 6 minuten! Nee, maar goed, liever zo online dan in een bioscoop. Maar waarom ze dit er pas opzetten als die film inmiddels al een week ofzo in de bioscoop draait is mij een raadsel. Slechte timing."
De film gaat vandaag in de VS draaien.

skullsplitter

Avatar

jaime91 "Klinkt goed maar maken ze dus ook de hele tijd gebruik van die titels?"


Lees die eerste drie woorden nog eens. Hint: nee.

Toelietoesh

Avatar

Hmmm, had een heel fijne actiefilm kunnen zijn, het sfeertje zit erin, maar de humor en oneliners zijn mij iets te goedkoop.

JamesBond

Avatar

Vond dit 1 van de beste stukjes uit de film

NieuwsFilm

meest populair