Video

Trailer Journey 2: The Mysterious Island

De sequel op Journey to the Center of the Earth, met Dwayne Johnson en Josh Hutcherson.

door Arman Avsaroglu op 10.11.2011 om 12:56 in Video
Hieronder zie je de trailer van Journey 2: The Mysterious Island, de sequel op de film Journey to the Center of the Earth uit 2008. De film wordt geregisseerd door Brad Payton en hoofdrollen zijn voor Dwayne Johnson en Josh Hutcherson.

De film gaat over Sean Anderson die samen met de nieuwe vriend van zijn moeder op zoek gaat naar zijn verdwenen grootvader. Ze denken dat hij is verdwenen op een mythisch eiland.21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

de1v3c1o

Avatar

Dwayne Johnssen zweet ook echt als een otter in elke film xD

Frietgezicht

Avatar

Ik hou wel van dit soort films waar je in een wereld terecht komt vol rare beesten enz,alleen sla ik deze over want het is te kinderachtig.

benjamin

Avatar

Frietgezicht "Ik hou wel van dit soort films waar je in een wereld terecht komt vol rare beesten enz,alleen sla ik deze over want het is te kinderachtig."


Exactly my thoughts.

Deel één was trouwens ook al zeer matig, maar wel volgepropt met 3D-effectjes om nog enige bestaansreden te hebben.

dawgrule

Avatar

de1v3c1o "Dwayne Johnssen zweet ook echt als een otter in elke film xD"


Nee hij vet zn armen altijd in om ze te laten glimmen. Zodat hij nog groter lijkt. (dit doet ie ALTIJD)

Blockbuster

Avatar

Nou, deel 1 was best te pruimen hoor voor een Walden Media film. Iig beter dan die Narnia troep. Deel 2 is natuurlijk een gevalletje less is more. Zoveel mogelijk effecten zoals in The Mummy Returns is best leuk, maar ook behoorlijk over de top. Brendan Fraser heeft zeker geen zin meer? Stonden hem wel goed, al die avonturenfilms. Van Josh Hutcherson heb ik sinds The Kids Are All Right een zeer hoge pet op: die komt er wel.

Decepticon

Avatar

Ik vond deel 1 eigenlijk verschrikkelijk, wat een dieptepunt voor Fraser. Maar het hele uitgangspunt van deze films vind ik al verschrikkelijk. Dus ik weet het niet, miss dat ik hem in de videotheek nog een kans geef.
Maar ik ben van mening dat Dwayne dit soort films niet moet doen.

de1v3c1o

Avatar

dawgrule "Nee hij vet zn armen altijd in om ze te laten glimmen. Zodat hij nog groter lijkt. (dit doet ie ALTIJD)"


Dude wat is jou probleem? het viel me alleen op.

BroesWeejn

Avatar

Lijkt wel Avatar, maar zonder de Navi dan (met zelfde trailermuziek trouwens):P

Blockbuster

Avatar

Decepticon "Ik vond deel 1 eigenlijk verschrikkelijk, wat een dieptepunt voor Fraser. Maar het hele uitgangspunt van deze films vind ik al verschrikkelijk. Dus ik weet het niet, miss dat ik hem in de videotheek nog een kans geef.
Maar ik ben van mening dat Dwayne dit soort films niet moet doen."


Dwayne maakt toch alleen nog maar van die familiefilms? The Game Plan was ook al zo'n prul.

Stukfruit

Avatar

Blockbuster "Brendan Fraser heeft zeker geen zin meer?"


Neuh, deel 1 was gewoon een grote puinhoop. Ook achter de film. Zo werden bv. de mensen die de sfx deden niet eens betaald voor hun werk, heeft men daar jaren voor moeten vechten en zijn er letterlijk bedrijven over de kop gegaan. Fraser schijnt daar ook wat aan mee te hebben geholpen (uhm, op de goede manier dus: hij hielp de onbetaalde crew hun geld te krijgen).

Geen idee of dat tegenwoordig al eens opgelost is omdat ik de soap niet meer volg, maar reken maar dat een hoop mensen die aan deel 1 hebben meegewerkt dat absoluut niet nog een keer zullen doen.

Decepticon

Avatar

Blockbuster "Dwayne maakt toch alleen nog maar van die familiefilms? The Game Plan was ook al zo'n prul."
Nou, dat is ook een beetje overdreven, maar ja dat bedoel ik ook, dat soort films moet ie links laten liggen. Die kijk ik al niet eens, zag vorig jaar(?) ook The Tooth Fairy O+ in de videotheek liggen. Een film als Welcome to the Jungle gaat nog, maar hij moet zich houden aan films als F&F, Faster en staks G.I.Joe 2. Ook Walking Tall was leuk om te zien. Gewoon bikkelharde actiefilms, dat is zijn ding.

Frietgezicht

Avatar

Brendan Fraser is echt 1 van de slechtste acteurs die ik ooit gezien heb.

jaime91

Avatar

Decepticon "Nou, dat is ook een beetje overdreven, maar ja dat bedoel ik ook, dat soort films moet ie links laten liggen. Die kijk ik al niet eens, zag vorig jaar(?) ook The Tooth Fairy O+ in de videotheek liggen. Een film als Welcome to the Jungle gaat nog, maar hij moet zich houden aan films als F&F, Faster en staks G.I.Joe 2. Ook Walking Tall was leuk om te zien. Gewoon bikkelharde actiefilms, dat is zijn ding."

Inderdaad al vind ik het ook wel eens leuk om te zien als die eens een stemmetje inspreekt (Planet 51) maar die familiefilms moet ie inderdaad laten. Snap ook totaal niet waarom die dat doet want volgens mij hebben meer mensen die mening. Wat hij doet kan imo gewoon niet, of je bent een keiharde actiester of een komedie acteur in familiefilms. Kijk bijv naar Schwarzenegger of Stallone, zij hebben ook komedie of familiefilms geprobeerd maar faalde allebei en ik kan me niet zo snel een actiester bedenken die dat wel ooit gelukt is, hoe dan ook dit word er weer een om over te slaan.

Windblade

Avatar

BroesWeejn "Lijkt wel Avatar, maar zonder de Navi dan (met zelfde trailermuziek trouwens):P"


Ik zat eerder te denken aan King Kong met zo'n mysterieus eiland :P

dawgrule

Avatar

de1v3c1o "Dude wat is jou probleem? het viel me alleen op."


huh lol. Ik zeg het toch niet aanvallend tegenover jou? Ik mag hem alleen niet. Ik beledig jou er toch niet mee? niet gelijk zo boos doen hoor...

Stukfruit

Avatar

jaime91 "Kijk bijv naar Schwarzenegger of Stallone, zij hebben ook komedie of familiefilms geprobeerd maar faalde allebei"


Schwarzenegger was in Batman & Robin anders behoorlijk komisch hoor!

Frietgezicht

Avatar

jaime91 " Kijk bijv naar Schwarzenegger of Stallone, zij hebben ook komedie of familiefilms geprobeerd maar faalde allebei en ik kan me niet zo snel een actiester bedenken die dat wel ooit gelukt is, hoe dan ook dit word er weer een om over te slaan."


Dat zeg je wel en eigenlijk ben ik het zelfs met je eens maar toen in 1994 Junior uitkwam was ik 10 en vond ik die gewoon leuk en ook Kindergarten Cop.
Mislukt het bij ouderen want toen ik de leeftijd had ervoor vond ik het best leuk.
Nu niet meer..

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Dat zeg je wel en eigenlijk ben ik het zelfs met je eens maar toen in 1994 Junior uitkwam was ik 10 en vond ik die gewoon leuk en ook Kindergarten Cop.
Mislukt het bij ouderen want toen ik de leeftijd had ervoor vond ik het best leuk.
Nu niet meer.."

Ja voor kids zal deze film waarschijnlijk ook fantastisch zijn zelf vond ik vroeger Kindergarten cop en bijv Twins ook leuk maja dat was toen. En als dat soort films alleen maar leuk zijn voor kinderen dat trek je toch wel het verkeerde publiek, het zijn niet voor niets familiefilms of komedie's.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Ja voor kids zal deze film waarschijnlijk ook fantastisch zijn zelf vond ik vroeger Kindergarten cop en bijv Twins ook leuk maja dat was toen. En als dat soort films alleen maar leuk zijn voor kinderen dat trek je toch wel het verkeerde publiek, het zijn niet voor niets familiefilms of komedie's."
Ik vind Twins nog steeds leuk :E Leuke relatie en samenspel tussen alle acteurs.
Maar de voornaamste van nu, is Kelly Preston :~

Blockbuster

Avatar

Decepticon "Ik vind Twins nog steeds leuk :E Leuke relatie en samenspel tussen Arnie en Danny.
Maar de voornaamste van nu, is Kelly Preston :~:~:~"


Arnie heeft leuke komedie's gemaakt ja: Twins, Kindergarten Cop, Junior, Jingle All The Way, Batman & Robin (dat valt ook onder comedy).

Ik kon ook best lachen om Sly's Stop! Or My Mom Will Shoot en Oscar.

Vin Diesel is ook best leuk in The Pacifier.

benjamin

Avatar

Blockbuster " Vin Diesel is ook best leuk in The Pacifier."


Alleen jammer voor hem dat The Pacifier zo'n rotfilm was.

nieuwslaatste nieuws

meest populair