Algemeen

Armin van Buuren in Ibiza-film van Johan Nijenhuis

"Spetterende komedie" over het leven op het party eiland #1.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 11.11.2011 om 08:00 in Algemeen
De Nederlandse dj Armin van Buuren gaat hoogstwaarschijnlijk een hoofdrol spelen in de nieuwe film van Johan Nijenhuis (Costa!, 2001). De film, die Ibiza moet gaan heten, moet ook geproduceerd worden door de voormalig beste dj van de wereld. Uiteraard moet Van Buuren de soundtrack afleveren.

De film zal gaan over het bekende eiland Ibiza en het nachtleven in de vele discotheken. Ibiza moet een "spetterende komedie" worden waarin "niemand zijn eigen leeftijd wil zijn". Nijenhuis: "Het wordt een grote film, waarin de hoofdpersonen tussen de 20 en 40 jaar zijn en van alles het grootste willen: de grootste liefde op het mooiste dansfeest met de vetste dj. Als toppunt van geluk het meest ultieme huwelijk in het meest prestigieuze penthouse. Pas dan ben je echt gelukkig!"

Op dit moment wordt er gezocht naar de cast, zodat in april de opnames kunnen starten. Entertainmentbedrijf Cloud 9 en het overkoepelende Armada Music, de productiemaatschappij van Van Buuren, zijn nauw betrokken bij de film.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Costa 2.0 dus...

UndercoverPanda

Avatar

Om even van Dumpert termen gebruik te maken:

Johan Nijenhuis altijd -1.

Remco

Avatar

Vreselijk heb sowieso niks met die mafkezen die hun hele leven een beetje dom op zo'n eiland staan te hossen. Heb ooit Costa gezien wat echt een tergend slechte film is. Bij elke scene zie je dat het gedubbed is.

Chrischzz

Avatar

Neej.. De Ibiza klanten zijn van een hoger sociaal niveau..

Golden Ghost

Avatar

Bram "Gave video toegevoegd onder het linkje ibiza, Bram! Al zeg ik het zelf."
Zeker lekkere video. Heerlijk om mee wakker te worden :)

Wat Ibiza betrefd, heerlijk toch een plek waar iedereen gewoon lekker uit zijn dak kan gaan in een mooie atmosfeer met goeie muziek.

Verder verwacht ik niet veel van deze film behalve misschien van de soundtrack. Johan Nijenhuis doet het gewoon niet voor mij en zeker niet in deze setting. Ben bang dat het toch weer erg braaf gaat worden. Costa vond ik persoonlijk nog wel ok maar daarna is het hard bergafwaards gegaan met hem.

FilmMaster

Avatar

Pfffff......Zo'n enorm slechte regiseur.

Banned

Avatar

Oh Oh Cherso the movie ?

Bram

Avatar

Gave video toegevoegd onder het linkje ibiza, Bram! Al zeg ik het zelf.

LuCos

Avatar

Tja... ik ben absoluut geen fan van hem.. maar toch trekt hij (wonderbaarlijk genoeg) altijd voldoende publiek...

Blockbuster

Avatar

Weer van die Costa/Volle Maan rommel.

Hij moet zich gewoon bij familiefilms houden.

nieuwslaatste nieuws