Armin van Buuren in Ibiza-film van Johan Nijenhuis

"Spetterende komedie" over het leven op het party eiland #1.

De Nederlandse dj Armin van Buuren gaat hoogstwaarschijnlijk een hoofdrol spelen in de nieuwe film van Johan Nijenhuis (Costa!, 2001). De film, die Ibiza moet gaan heten, moet ook geproduceerd worden door de voormalig beste dj van de wereld. Uiteraard moet Van Buuren de soundtrack afleveren.

De film zal gaan over het bekende eiland Ibiza en het nachtleven in de vele discotheken. Ibiza moet een "spetterende komedie" worden waarin "niemand zijn eigen leeftijd wil zijn". Nijenhuis: "Het wordt een grote film, waarin de hoofdpersonen tussen de 20 en 40 jaar zijn en van alles het grootste willen: de grootste liefde op het mooiste dansfeest met de vetste dj. Als toppunt van geluk het meest ultieme huwelijk in het meest prestigieuze penthouse. Pas dan ben je echt gelukkig!"

Op dit moment wordt er gezocht naar de cast, zodat in april de opnames kunnen starten. Entertainmentbedrijf Cloud 9 en het overkoepelende Armada Music, de productiemaatschappij van Van Buuren, zijn nauw betrokken bij de film.



NieuwsFilm

meest populair