Poster Titanic 3D

In april draait James Camerons monsterhit weer in de bioscoop.

Paramount Pictures heeft de poster van de 3D release van James Camerons Titanic de wereld in gestuurd. Het baanbrekende en financieel zeer succesvolle drama met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in de hoofdrollen moet op 5 april 2012 in de Nederlandse 3D bioscopen verschijnen.

De film uit 1997 werd door Cameron geschreven, geproduceerd en geregisseerd. Na 41 weken in de Noord-Amerikaanse bioscoop te hebben gedraaid, leverde het ruim $600 miljoen op. Wereldwijd eindigde de teller op zo'n $1,84 miljard. Met deze release hoopt Cameron waarschijnlijk de $2 miljard te kunnen passeren.



In Titanic wordt de 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater (DiCaprio) door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley (Billy Zane) te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson (Winslet), een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei.



NieuwsFilm

meest populair