Video

Trailer Titanic 3D

Op naar de $2 miljard!

door Bram de Groot op 17.11.2011 om 08:00 in Video
Na de poster van gisteren zie je hieronder de trailer van de 3D release van James Camerons Titanic, ingeleid door de regisseur zelf (alleen op de Facebook pagina).

In de klassieker uit 1997 wordt de 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley (Billy Zane) te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit ze zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei.

Volgens Box Office Mojo haalde de film zo'n $27 miljoen op aan de Nederlandse bioscoopkassa. Vanaf 5 april 2012 moet Titanic 3D in de Nederlandse 3D bioscopen verschijnen.


13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

FilmMaster

Avatar

Dat deze film toendertijd zoveel oscars won vind ik erg vreemd.

Banned

Avatar

From the director of Avatar!!! Hahahahah hij mag er trots op zijn. Cameron heeft blijkbaar zijn twee koeien al een naam gegeven Bella en Gerda...

benjamin

Avatar

Banned "From the director of Avatar!!! Hahahahah hij mag er trots op zijn. "


Als een film zoveel opbrengt en mooie scores weet te halen bij kenners (83% op RT) en publiek mag hij daar zeker trots op zijn.

SJRSVLDT

Avatar

Ik vind het nog steeds een erg mooie film (ookal heb ik weleens de neiging om het beginstuk door te spoelen) en dit is ook een erg mooie trailer, ik werd zowaar over gehaald om 'm te gaan kijken! Smiley face

Stukfruit

Avatar

3D? Waar is de 3D dan? Ik zie alleen maar 2D?

Banned

Avatar

benjamin "Als een film zoveel opbrengt en mooie scores weet te halen bij kenners (83% op RT) en publiek mag hij daar zeker trots op zijn."


Iets wat is nog steeds niet snap. avatar is een overgewaardeerde film. Na één keer zien heb ik het wel gehad. Ik heb zelfs liggen slapen in het eerste deel. iets wat ik nooit heb in de bios.

Spawn999

Avatar

Misschien is dit een kans om de comic Satanic van Garth Ennis te verfilmen...

Het echte verhaal achter Titanic B-)

Klik

UniMatriX

Avatar

Voor iedereen hier een manier om 3 uur van je tijd te besparen!
http://www.youtube.com/watch?v=JXh4xf49hYk

Jeeh

Avatar

Blijf het een prachtige film vinden. Misschien dat ik het nog eens in de bios ga zien dan.

Secret1994goesFilm

Avatar

Jah (: is echt wel mooie film, ik zou het ook wel nog zien zitten om Titanic op groot scherm te gaan zien in 3D Smiley face
de film waar bijna iedereen huilde op het einde (als je hem de 1ste keer ziet,2de en volgende keer gaat nog)

LaurensV

Avatar

Vergeet het! die man verdient het niet!

LuCos

Avatar

LaurensV "vergeet het! die man verdient het niet!"


oke...dank je voor het melden Smiley face

Ik snap de 'haat' niet jegens Cameron die mensen hebben. De films die hij maakt zijn misschien niet zo diep als andere ('betere') films, maar dat is ook niet het doel van Cameron. Hij wilt mensen vermaken, mensen van alle doelgroepen. Daarmee hij houdt hij rekening mee met de kijker die gewoon geen bal van beeldtaal en films snapt, zodat iedereen het kan begrijpen. Niks mis mee toch?
En dat hij dan veel verdiend en arrogant over komt.. Tja.. media he.

nieuwslaatste nieuws

meest populair