Video

Trailer W.E.

De nieuwe film van regisseur Madonna over de geheime affaire van een Britse prins.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 21.11.2011 om 08:00 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de film W.E. van regisseur Madonna. Hoofdrollen zijn voor Andrea Riseborough en James D'Arcy.

De film gaat over de liefdesgeschiedenis tussen de Britse koning Edward VIII en zijn maîtresse Wallis Simpson. Na Edwards troonsafstand stapten ze samen in het huwelijksbootje.De wens van koning Edward VIII om te trouwen met een al twee keer gescheiden Amerikaanse leidde tot een constitutionele crisis in het Verenigd Koninkrijk. In december 1936 zou hij uiteindelijk aftreden om haar te kunnen huwen. Na zijn troonsafstand benoemde Edwards broer, koning George VI, hem tot hertog van Windsor.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Ik hoorde op de soundtrack awards in primeur een stukje van de score door Abel Korsenoiwski . En die klonk zeer mooi. Ik be benieuwd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair