Video

James Cameron over zijn melkkoe Titanic 3D

Vol bewondering spreekt Cameron over de "herwederopstanding" van Titanic.

door Bram de Groot op 23.11.2011 om 11:59 in Video
Ondanks dat Avatar-regisseur James Cameron eerder aangaf dat hij 3D conversie hekelt, komt zijn blockbuster Titanic in 2012 in 3D uit. Aangezien deze miljardenfilm niet in 3D is opgenomen, heeft er een 3D conversie plaatsgevonden om dit mogelijk te maken.

In onderstaande docu bespreekt Cameron de 3D conversie en de reden waarom hij de film zo graag in 3D wil voorschotelen. Zo wil de veelbesproken regisseur een dienst bewijzen aan de mensen die de Oscar-winnende film nooit in de bioscoop hebben gezien. Tevens is hij zeer te spreken over de opgelapte 2D versie.Vanaf 5 april 2012 moet Titanic 3D in de Nederlandse 3D bioscopen verschijnen. Bekijk hieronder de onlangs gelanceerde trailer:


21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Had er dan ook 30 minuten extra materiaal ingedaan zoals op de DVD

SunChaser

Avatar

Onderstaande Docu is trouwens de trailer.

Bram

Avatar

SunChaser "Onderstaande Docu is trouwens de trailer."

Razend snel toegevoegd! Thx

nietselam

Avatar

Niet voor het geld natuurlijk, waardeloos hoe hij nu dezelfde kant opgaat als lucas.

marcjeb

Avatar

Grijze balken aan de zijkant zijn heel vervelend. als je er op klik ga je naar bol.com ?

Decepticon

Avatar

Geldwolf. Idd een 2e Lucas. Als hij de mensen die hem nooit in de bios hebben kunnen zien, een dienst wil bewijzen, breng hem dan normaal uit, niet in 3D, want daar bewijs je echt geen dienst mee.
Let nu maar eens op, dit gaat ie ook doen met Terminator.

benjamin

Avatar

Als Disney 3D mag gebruiken als excuus om zowat elke film opnieuw uit te brengen, is het ergens wel logisch dat ook een topper als Titanic opnieuw de zalen kan halen dan. Maar feit blijft dat Hollywood (nee, niet alleen James Cameron is de schuldige) een nog flauwere manier van inkomsten heeft gevonden dan alle remakes en reboots.

Frietgezicht

Avatar

marcjeb "grijze balken aan de zijkant zijn heel vervelend. als je er op klik ga je naar bol.com ?"


Inderdaad ja maar in ieder geval al beter dan die bewegende reclame daar de hele tijd,dan liever grijze balken.

Decepticon

Avatar

benjamin "Als Disney 3D mag gebruiken als excuus om zowat elke film opnieuw uit te brengen, is het ergens wel logisch dat ook een topper als Titanic opnieuw de zalen kan halen dan. Maar feit blijft dat Hollywood (nee, niet alleen James Cameron is de schuldige) een nog flauwere manier van inkomsten heeft gevonden dan alle remakes en reboots."
Inderdaad, een hele flauwe, zwakke en luie manier van geld verdienen.

Ipv origineel materiaal te maken, gaan ze mensen naar de cinema proberen lokken met oud materiaal, om maar niet van hun luie reet af te komen of hun hersenen te laten werken om met nieuwe originele ideeen te komen :N
Niet dat Cameron niet met vernieuwende films komt, maar de studio's wel.

cosper

Avatar

Zolang er bezoekers zijn is er een behoefte.
En als er geld mee verdient wordt is het toch niet meteen verkeerd/fout?

Rich Art

Avatar

Frietgezicht "Inderdaad ja maar in ieder geval al beter dan die bewegende reclame daar de hele tijd,dan liever grijze balken."

Zonder (bewegende) reclame is er ook geen FilmTotaal...

IvarW

Avatar

Ach ja ik vind 3D altijd erg mooi en mij maken die re-releases allemaal niet veel uit (Ik ga ze van Star Wars ook allemaal in 3D kijken) Maar Titanic ken ik niet goed dus weet nog zeker of ik deze ga zien Smiley face

WoUtoMatiC

Avatar

TERMINATOR II IN 3D :~

SaulKarath

Avatar

IvarW "Ach ja ik vind 3D altijd erg mooi en mij maken die re-releases allemaal niet veel uit (Ik ga ze van Star Wars ook allemaal in 3D kijken) Maar Titanic ken ik niet goed dus weet nog zeker of ik deze ga zien Smiley face"


Dus je weet zeker dat je m gaat kijken of nog niet zeker of je m gaat kijken?

Tweede redenatie zou mij compleet ontgaan ^^

UndercoverPanda

Avatar

cosper "Zolang er bezoekers zijn is er een behoefte.
En als er geld mee verdient wordt is het toch niet meteen verkeerd/fout?"


Dat vind ik ook nou ook. Niemand verplicht ons toch om hierheen te gaan? En voor de mensen die er wel heen willen is het alleen maar leuk. Zolang er voor de rest maar genoeg nieuwe films uitkomen die ook interessant zijn.

Plus, het geld dat ze met dit soort dingen verdienen kan ook weer geïnvesteerd worden in nieuwe projecten. Films als Avatar kosten ook bakken met geld om te maken, dus dat zullen ze toch ergens vandaan moeten halen.

Remco

Avatar

Ben het meeste mensen hier eens al dat opnieuw uitbrengen van hetzelfde ouwe spul van mij echt niet hoeft. Ik heb met 3D nooit gehad dat ik het gevoel kreeg echt in de film te zitten ofzo. Ik irriteer me meer aan dat klote brilletje wat zeker bij een lange film echt vervelend wordt. Ze kunnen dit beter op Blu ray 3D uitbrengen ofzo dan weer in de bioscoop maar ja daar is het meeste geld te verdienen. De enige niet 3D re release die de moeite waard was was Star Wars destijds. Niet vanwege die onnodig toegevoegde special effects maar gewoon omdat ik de film nooit op het grote doek heb kunnen zien omdat ik op moment van uitbrengen simpelweg te jong was.

Remco

Avatar

IvarW "Ach ja ik vind 3D altijd erg mooi en mij maken die re-releases allemaal niet veel uit (Ik ga ze van Star Wars ook allemaal in 3D kijken) Maar Titanic ken ik niet goed dus weet nog zeker of ik deze ga zien Smiley face"


Pff dan kun je juist beter Titanic gaan zien want The Phantom Menace was in 2D al niks dus denk niet dat een 3e dimensie daar nog wat aan gaat toevoegen ;).

KeesjeNL

Avatar

Decepticon "Geldwolf. Idd een 2e Lucas. Als hij de mensen die hem nooit in de bios hebben kunnen zien, een dienst wil bewijzen, breng hem dan normaal uit, niet in 3D, want daar bewijs je echt geen dienst mee.
Let nu maar eens op, dit gaat ie ook doen met Terminator."


Verschil tussen Lucas en Cameron is dat Cameron nog steeds dijken van films maaktSmiley face...toch?

Thiver

Avatar

SunChaser "Had er dan ook 30 minuten extra materiaal ingedaan zoals op de DVD"

Was de film nog niet lang genoeg voor je? ;) Overigens heeft de dvd-uitgave gewoon een extra disk met verwijderde scènes; deze zijn niet in de film gemonteerd.

nietselam "Niet voor het geld natuurlijk, waardeloos hoe hij nu dezelfde kant opgaat als lucas."

Vooralsnog is Cameron niet bezig zijn oude films vol met overbodig CGI te pompen of badass personages ineens een stuk minder cool te laten zijn...

Decepticon "Niet dat Cameron niet met vernieuwende films komt, maar de studio's wel."

O+

kaedir

Avatar

Moet je ook dan opzoek gaan naar een reddingsbootje :P

Decepticon

Avatar

Thiver "O+"
Ja, ik zie nu pas, dat dat een beetje vreemd geformuleerd is. Ik bedoel dat Cameron nog wel met vernieuwing/nieuwe films komt, maar de filmstudio's met de 3D re-releases niet.

NieuwsFilm

meest populair