Michael Fassbender over Prometheus

We krijgen aliens te zien die duidelijk overeenkomsten hebben met de alien uit Ridley Scotts Alien (1979).

Deze week zagen we een aantal nieuwe foto's uit "de Alien prequel" Prometheus van regisseur Ridley Scott. In het begeleidend artikel sprak het magazine met hoofdrolspelers Michael Fassbender en Charlize Theron. De acteur uit The X-Men: First Class gaf een duidelijke hint naar de relatie die de sci-fi film heeft met de klassieker Alien (1979) van regisseur Scott.

“There’s definitely a link to Alien.”, aldus Fassbender tegenover EW. Hij voegt hier aan toe: “There’s creatures in it that you’ll recognize.” Actrice Theron is een stuk voorzichtiger en zegt: “I think people should really let go of the idea that it’s an Alien film.”

Hieronder een wat betere foto van de versie(s) die we eerder deze week zagen:



In de sci-fi film hebben naast Fassbender en Theron ook Noomi Rapace en Idris Elba rollen en het moet op 30 mei 2012 in Nederland in première gaan. Ook in 3D. De film speelt zich af in de gevaarlijkste uithoeken van ons universum. Een groep wetenschappers is op een spannende tocht die hun psychische en mentale limieten zal testen. Ze landen in een verre onbekende wereld waar ze het antwoord krijgen op onze meest diepgewortelde vragen over het leven.



NieuwsFilm

meest populair