Video

Nieuwe trailer Journey 2: The Mysterious Island

Dwayne Johnson en Vanessa Hudgens gezamenlijk naar een mythisch eiland.

door Bram de Groot op 25.11.2011 om 10:55 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer van Journey 2: The Mysterious Island van regisseur Brad Payton (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore, 2010). De film gaat over het personage Sean Anderson die samen met de nieuwe vriend van zijn moeder op zoek gaat naar zijn verdwenen grootvader. Ze denken dat hij is verdwenen op een mythisch eiland.

In de sequel op de film Journey to the Center of the Earth, die in 2008 zo'n $242 miljoen ophaalde aan de wereldwijde bioscoopkassa, zijn de hoofdrollen voor Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Michael Caine en Vanessa Hudgens. Vanaf 23 februari 2012 in de Nederlandse (3D) bioscoop.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Mmm... de CGI ziet er niet heel overtuigend uit...

timdekw

Avatar

En dat is slechts een van de dingen waardoor ik deze film niet perse hoef te zien. The Rock vind ik namelijk ook wederom weer niet echt goed gecast.
Ik vind The Rock leuker in keiharde actiefilms, daar is hij meer op zijn plaats. Alhoewel ik me ook mateloos aan hem stoorde in Fast Five...

movieboy

Avatar

timdekw "Ik vind The Rock leuker in keiharde actiefilms, daar is hij meer op zijn plaats. Alhoewel ik me ook mateloos aan hem stoorde in Fast Five..."


Idd, hij hoort niet in zulke films.., hij zou beter in films gelijk faster en fast five enz.. gaan spelen.
Hoe meer hij in zulke films speelt, daalt zijn reputatie als keiharde bad ass actor.., nu hopen dat dit zijn laatste is.

Blockbuster

Avatar

Rich Art "Mmm... de CGI ziet er niet heel overtuigend uit..."


CGI van Walden Media ziet er altijd nep uit, zie Narnia III.

Stukfruit

Avatar

Het is niet de CGI van Walden Media dat er nep uitziet, het is het bedrag dat Walden Media er aan uit wil geven dat te laag is.

Weinig geld == shitty SFX.

IvarW

Avatar

Ziet er niet echt geweldig uit :( De CGI vindt ik wel gaan (behalve die olifant) en hads niet verwacht Micheal Caine te zien :E

nieuwslaatste nieuws

meest populair