Christian Bale vertrekt uit Noah

Regisseur Darren Aronofsky heeft al een vervanger op het oog: Michael Fassbender.

Christian Bale zal niet de hoofdrol spelen in de nieuwe film van Darren Aronofsky, Noah. Bale was de favoriete kandidaat van Aronofsky, maar doordat hij volgende zomer twee films gaat opnemen met Terrence Malick, kon Bale geen ruimte vinden in zijn agenda.

De volgende kandidaat voor de hoofdrol in de film is Michael Fassbender. Fassbender zou al een verkennend gesprek met Aronofsky achter de rug hebben. Een aanbod is nog niet gedaan, maar aangezien Fassbender nog niet heel veel in zijn agenda heeft staan in 2012, wordt dat wel verwacht.

Noah is het Bijbelse verhaal van een man die de opdracht van God kreeg een gigantische ark te bouwen waarop van elke diersoort twee exemplaren konden verblijven. Dit omdat God besloten had de Schepping te verwoesten met een grote overstroming. I don’t think it’s a very religious story, vertelde Aronofsky eerder dit jaar. I think it's a great fable that's part of so many different religions and spiritual practices. I just think it's a great story that's never been on film.

NieuwsFilm

meest populair