Wordt de Apple iTV een must voor filmliefhebbers?

Het gerucht gaat dat Apple ook (touchscreen) tv's op de markt gaat brengen.

Apple gaat volgens de geruchten mogelijk tv's op de markt brengen en dat zet de complete gadget-minded wereld uiteraard op zijn kop. Het nieuwste gerucht is nu dat Apple start met drie varianten, waaronder een 32 en een 55 inch scherm. De website Smarthouse zegt dit te hebben vernomen van een Japanse fabriek (mogelijk Sharp) die zich bemoeit met de fabricage van de Apple iTV's, zoals het product zou moeten gaan heten. De grote vraag is of deze ontwikkeling ook iets teweeg zal brengen voor de filmliefhebber.

Als het waar is dan kan Apple wel eens zeer fraaie schermen op de markt gaan brengen. Denk maar aan de mogelijkheden van de iPhone/iPad in combinatie met een veel groter scherm en een touchscreen afstandsbediening: je iPhone of je iPad? Dit laatste zien we tegenwoordig al bij de Sony Tablet S. Daarnaast zou internet toegang en digitale opslagmogelijkheden sterk verbeterd kunnen worden. Nog afgezien van het fraaie uiterlijk!

De schermen van Apple moet de concurrentie aangaan met de nieuwste modellen van Samsung en LG. De eerste iTV's zouden volgens de hardnekkige geruchten al in februari 2012 in productie gaan. Andere geruchten zeggen dat de Apple schermen pas eind 2012 of zelf eind 2013 geïntroduceerd worden.

Voor de echte Apple liefhebber: een ware iPhone tafel.



NieuwsFilm

meest populair