Video

Nieuwe Trailer The Iron Lady

Meryl Streep zorgt voor ophef door haar vertolking van Margaret Thatcher.

door Arman Avsaroglu op 08.12.2011 om 13:53 in Video
Hieronder zie je een nieuwe trailer van The Iron Lady. De film is geregisseerd door Phyllida Lloyd en de hoofdrol wordt gespeeld door Meryl Streep.

De film gaat over de bekende Britse oud-politica Margaret Thatcher, die in de jaren 70 en 80 de obstakels van een door mannen gedomineerde politieke wereld overwint en wordt gehoord door het volk. Ze groeit uiteindelijk uit tot de eerste (en tot op heden enige) vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk. De film gaat voornamelijk over macht en de prijs die daarvoor betaald moet worden. "The Iron Lady" was een vaak gehoorde bijnaam van Thatcher.

Meryl Streeps vertolking van Thatcher zorgde onlangs voor wat controverse, omdat ze Thatcher nogal hysterisch zou neerzetten.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Wauw, wat een bijzonder mooie film wordt dit toch, filmtotaal had eigenlijk "(aanrader)" achter de titel moeten zetten:+!

Banned

Avatar

Pff sorry hoor voor mij niet meer dan een oscar geile film. Heb er echt geen zin in. Hopelijk wint dit niets.

MrPanda

Avatar

Lijkt mij een The Queen / King's Speech / Frost/Nixon - kloon. Die halen standaard oscarnominaties binnen.

benjamin

Avatar

Ziet er alweer een oerdegelijk drama uit op het eerste zicht en dat scoort op de Oscars, maar is meestal ook garantie op een geslaagd avondje in de cinema.

Marielle88

Avatar

3e oscar voor Meryl! Top actrice.

NieuwsFilm

meest populair