American Psycho krijgt remake

De geliefde boekverfilming met Christian Bale krijgt nu al een nieuwe versie.

Volgens Variety werkt Lionsgate aan een nieuwe verfilming van het boek American Psycho van Bret Easton Ellis. De filmmaatschappij heeft scenarioschrijver Noble Jones, second-unit regisseur bij The Social Network (2010), de opdracht gegeven om het script op te leveren. Ruim 10 jaar geleden verscheen eerder een film gebaseerd op het controversiële boek over een seriemoordenaar.

In American Psycho (2000) van regisseur Mary Harron speelde Christian Bale de rol van de redelijk gestoorde moordenaar Patrick Bateman. De film scoort 88% op RT, staat op een 7,5 op de IMDb en een 7,7 op FT. Aan de wereldwijde box office leverde de geliefde horrorfilm/thriller zo'n $34,3 miljoen op bij een budget van $7 miljoen. Check hieronder de trailer:



Synopsis: Patrick Bateman is een knappe, hooggeschoolde Wall Street-beursmakelaar met een fatale tekortkoming: hij kan niet stoppen mensen op een gruwelijke manier om te brengen. Patrick Bateman leeft in een moreel lege wereld, een wereld waarin kledij meer belang heeft dan de menselijke huid, waarin objecten meer waarde hebben dan beenderen en waarin de ziel enkel gevonden kan worden door middel van messen, bijlen en boren. Overdag verdient Bateman een fortuin en zijn nachten brengt hij door op een ononvatbare manier. Hij is 26 jaar oud en leeft zijn eigen Amerikaanse droom...



NieuwsFilm

meest populair