Algemeen

Death Race 3 speelt zich af in Zuid-Afrika

Frankenstein keert terug met compleet nieuwe bolides.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 13.12.2011 om 10:43 in Algemeen
Op de website ShockTillYouDrop.com zijn de eerste details verschenen van een tweede Death Race film na het redelijk succesvolle Death Race (2008) van Paul W.S. Anderson en met Jason Statham. De snelle actiefilm van Universal 1440 Entertainment wordt op dit moment opgenomen in Cape Town te Zuid-Afrika. Veel namen uit het tweede deel keren terug.

In Death Race 3 keert Luke Goss terug als Frankenstein. In de actiefilm racet een groep criminelen voor hun vrijheid in compleet nieuwe en dodelijke auto's. De film speelt zich af in het ruige landschap van Zuid-Afrika.

Ook Danny Trejo, Ving Rhames, Robin Shou, Frederick Koehler, Dougray Scott en Hlubi Mboya hebben rollen in de film. Een aantal van hen was al te zien in Death Race 2. Net als deze PREquel wordt Death Race 3 een Direct-to-Dvd uitgave.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Toch best een goeie kast voor een Straight-To-Video-film...

Nevec

Avatar

Ging luke goss alleen niet dood aan het einde van 2? daarom ewrd in deel 1 toen die andere gevangene gebruikt(stathem) om als frankenstein te spelen

Frietgezicht

Avatar

D'r staat paar keer in het artikel dat deel 2 een sequel was maar het was een prequel en volgens mij zijn het 2 verschillende woorden omdat het ook 2 verschillende dingen zijn..

jaime91

Avatar

Nevec "ging luke goss alleen niet dood aan het einde van 2? daarom ewrd in deel 1 toen die andere gevangene gebruikt(stathem) om als frankenstein te spelen"

Klopt inderdaad maar als je goed kijkt zou het van de andere kant ook wel kunnen. Als je deel 2 namelijk voor deel 1 gaat kijken dan zie je toch dat een paar dingen niet kloppen: Waar zijn bijv Danny Trejo,Ving Rhames in deel 1? Verder racet Gibson in het begin van deel 1 tegen de oude Frankenstein (Goss dus) maar in deel 2 kwam hij ook helemaal niet voorbij,en List heeft zich opeens aangesloten bij een andere groep. Kortom er zijn opeens een aantal personages bijgekomen en verdwenen dus daar klopt ook niets van. Vreemd dat die personages dan ook niet aan een 3de deel meedoen,vraag me dus af waar in hemelsnaam dit 3de deel over zou moeten gaan. Daarbij klopt het verhaal nu ook niet meer want als je 5 races wint ben je vrij en volgens mij zat Frankenstein (Goss) al dicht bij die 5.

Waarom gaan ze dan in hemelsnaam niet verder met Statham want dit wordt gewoon 1 groot rommeltje en er klopt gewoon geen reet meer van. Maja Goss zal waarschijnlijk wel goedkoper zijn dan Statham.Verder vond ik deel 1 ook veel beter dan 2 omdat je bij deel 2 ook zag het dat het lowbudget was en dat is gewoon zonde. Zo zag je gewoon duidelijk dat het grootste gedeelte van de race scenes voor een greenscreen gedaan werden (vooral als ze buiten de auto gingen).

Golden Ghost

Avatar

Net als bovenstaande reactie ben ik het overzicht van het verhaal nu geheel kwijt. Zal mij benieuwen hoe ze dit deel ergens inknopen. Deel 2 vond ik nog wel leuk maar dit deel hoeft dan dus weer niet van mij gezien de puinzooi die ze van de verhaallijn maken.

movieboy

Avatar

Zonder jason statham wordt het niets...

i'l pass

KeesD

Avatar

Waar de eerste verre van een goede film was, maar wel leuk vermaak.
Daar was de tweede echt rommel. Ben bang dat we van deel 3 niet veel hoeven te verwachten..

Decepticon

Avatar

jaime91 "Klopt inderdaad maar als je goed kijkt zou het van de andere kant ook wel kunnen. Als je deel 2 namelijk voor deel 1 gaat kijken dan zie je toch dat een paar dingen niet kloppen: Waar zijn bijv Danny Trejo,Ving Rhames in deel 1? Verder racet Gibson in het begin van deel 1 tegen de oude Frankenstein (Goss dus) maar in deel 2 kwam hij ook helemaal niet voorbij,en List heeft zich opeens aangesloten bij een andere groep. Kortom er zijn opeens een aantal personages bijgekomen en verdwenen dus daar klopt ook niets van. Vreemd dat die personages dan ook niet aan een 3de deel meedoen,vraag me dus af waar in hemelsnaam dit 3de deel over zou moeten gaan. Daarbij klopt het verhaal nu ook niet meer want als je 5 races wint ben je vrij en volgens mij zat Frankenstein (Goss) al dicht bij die 5.

Waarom gaan ze dan in hemelsnaam niet verder met Statham want dit wordt gewoon 1 groot rommeltje en er klopt gewoon geen reet meer van. Maja Goss zal waarschijnlijk wel goedkoper zijn dan Statham.Verder vond ik deel 1 ook veel beter dan 2 omdat je bij deel 2 ook zag het dat het lowbudget was en dat is gewoon zonde. Zo zag je gewoon duidelijk dat het grootste gedeelte van de race scenes voor een greenscreen gedaan werden (vooral als ze buiten de auto gingen)."
Ja idd, het is nu helemaal zoek. De meesten onder ons willen een vervolg met Statham, maar die willen ze niet maken.
Deel 1 vind ik een gave film en staat in mijn blu-ray collectie, maar deel 2 is gewoon een erg slap vervolg, eh ik bedoel prequel. Een erg slappe film, deel 3 zal nog wel slechter zijn. Ik weet niet of ik deel 3 zal huren, ik denk dat ik hem aan mij voorbij laat gaan.

adofmirosch

Avatar

Soort uit melkerij als de scorpion king.

jaime91

Avatar

Decepticon "Ja idd, het is nu helemaal zoek. De meesten onder ons willen een vervolg met Statham, maar die willen ze niet maken.
Deel 1 vind ik een gave film en staat in mijn blu-ray collectie, maar deel 2 is gewoon een erg slap vervolg, eh ik bedoel prequel. Een erg slappe film, deel 3 zal nog wel slechter zijn. Ik weet niet of ik deel 3 zal huren, ik denk dat ik hem aan mij voorbij laat gaan."

Ik denk niet dat ze een vervolg met Statham per se niet willen maken in denk meer dat dat ook iets te maken heeft met het budget.Death Race 1 is namelijk geregiseerd door Paul W.S Anderson en of je hem nou mag of niet en of je zijn films nou goed vind of niet actiescenes zien er bij hem toch vrijwel altijd prima uit. Deel 2 werd net als deel 3 nu geregiseerd door ''onze'' Roel Reine en daar gaat het denk ik al fout. De films die Reine geregiseerd heeft zijn nou niet bepaald goed te noemen en zijn bijna allemaal vrij slecht. Met de nadruk op bijna want Pistol Whipped met Steven Seagal is de 1ste Seagal film na Exit Wounds die nog best te pruimen is. Verder maakt die man alleen maar rommel met als dieptepunt Scorpion King 3.:N Kortom het lijkt alsof ze hier gewoon niet te veel geld aan willen spenderen en er daarom maar B-films van maken.Vraag me alleen af waarom.

Ik zeg laat Anderson gewoon weer regiseren,geef de man wat meer budget en haal Statham en Gibson terug!

Decepticon

Avatar

jaime91 "Vraag me alleen af waarom.

Ik zeg laat Anderson gewoon weer regiseren,geef de man wat meer budget en haal Statham en Gibson terug!"
Idd vreemd dat studio's daar geld in blijven pompen. Blijkbaar verhuren en verkopen ze genoeg van dat soort direct-to-dvd films, net zoals Wrong Turn, nu al op 4 delen. En die titels die meeliften op dezelfde (soort) naam.
Er zijn denk ik heel veel mensen die zich blindstaren op titels en niet verder kijken dan hun neus lang is. En tja, we hebben allemaal Death Race 2 gezien/gehuurd/gekocht. Dat het uit kan om de gok te nemen om deel 3 te maken.

Ik ben het met je eens en zeg ook, laat Anderson weer regisseren met wer een fatsoenlijk budget met Statham en idd ook Gibson en ook die chick waarmee Statham rijdt, terug en druk hem in de bios.

nieuwslaatste nieuws

meest populair