Nederlandse volkszanger op soundtrack Tarantino's Django Unchained

Mick Harren is de nieuwste YouTube sensatie.

Op YouTube is een filmpje te vinden waarop de redelijk onbekende Nederlandse zanger Mick Harren zijn versie presenteert van de klassieker My Way, waarvan de versie van Frank Sinatra het meest bekend is. De video is nu ook door Quentin Tarantino opgevallen. De regisseur was zo onder de indruk dat hij wil dat Harren volgend jaar naar Hollywood komt om een of meer nummers op te nemen voor de soundtrack van Tarantino's nieuwe film Django Unchained.

Harren is ondersteboven van het nieuws: "Mijn koffers zijn al gepakt", meldt hij tegenover Novum Nieuws. "Laten we eerlijk zijn, als ze me morgen bellen om naar Hollywood te komen, sta ik binnen een uur op Schiphol. Logisch, dat zou iedereen toch doen?" En: "Volgens mij heeft die Tarantino gewoon een avondje met zijn dronken kop op Youtube zitten surfen. Ik vind het wel heftig allemaal."

Tarantino meldde tegenover Harrens management dat Harren verdacht veel lijkt op de acteur Michael Madsen, waarmee Tarantino samenwerkte voor o.a. Reservoir Dogs (1992). Harren: "Dat heb ik wel eens eerder gehoord. Ik heb de afgelopen uren van iedereen foto's gehad waarin ik inderdaad op 'm lijk, maar die hebben ze daar natuurlijk speciaal op uitgezocht." Mick Harren doet zijn versie van My Way (live):


Django Unchained draait in december 2012 in de bioscoop. Hoofdrollen zijn voor Leonardo DiCaprio, Christoph Waltz, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell en Don Johnson.

NieuwsFilm

meest populair