FilmTotaal is op zoek naar extra recensenten

Beschik je over een vlotte pen en noeste filmkennis? Dan ben jij misschien de man/vrouw die we nodig hebben.

FilmTotaal is een van de grootste filmsites van Nederland met afgelopen maand bijna 750.000 unieke bezoekers. Naast het filmnieuws vormen de recensies een van de belangrijkste pijlers van de site. Om ook in 2012 aan het enorme filmaanbod het hoofd te kunnen bieden zijn wij op zoek naar extra recensenten.

Ben je helemaal gek van film, vind je het leuk om je gedachten hierover op papier te zetten en beschik je over een vlotte pen, dan ben jij misschien de versterking die we nodig hebben.

We zijn op zoek naar iemand met een gedegen filmkennis en een brede smaak die zowel een arthouse- als een Hollywoodfilm vakkundig kan beoordelen en in het juiste perspectief kan plaatsen. Verder moet je bereid zijn om af en toe een film te kijken die op voorhand niet je voorkeur heeft. Een onbevooroordeelde instelling strekt dus tot aanbeveling.

Naast een flinke dosis filmenthousiasme dien je over uitstekende schrijfvaardigheden te beschikken. De Nederlandse taal kent weinig geheimen voor je en je bent creatief in je taalgebruik.

Als recensent van FilmTotaal kun je gratis naar persvoorstellingen. Deze vinden overdag plaats in Amsterdam op doordeweekse dagen. Je zult dus regelmatig in Amsterdam aanwezig moeten kunnen zijn. We vragen een bijdrage van minimaal twee recensies per maand. Je ontvangt voor elke recensie een kleine vergoeding.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en lijkt het je geweldig om voor FilmTotaal te schrijven, stuur dan je cv, een motivatie en een recensie van eigen hand (minimaal 300 woorden) vóór 23 januari a.s. naar: recensent@filmtotaal.nl



NieuwsFilm

meest populair