Video

Trailer voor misdaadfilm 'Thin Ice'

Greg Kinnear en Billy Crudup proberen Alan Arkin op te lichten.

door Jan-Peter Rook op 09.01.2012 om 13:05 in Video
Hieronder vind je de trailer van Jill Sprechers Thin Ice met in de hoofdrollen Greg Kinnear, Billy Crudup en Alan Arkin. De film ging eerder nog onder de naam The Convincer.

Kinnear speelt Mickey, een onfortuinlijke verzekeringsagent, die de kans krijgt om geld te verdienen aan één van zijn klanten (Arkin). Deze is namelijk niet op de hoogte van de waarde van één van zijn bezittingen. Mickey maakt echter de fout om er een onvoorspelbare ex-gevangene (Crudup) bij te betrekken.

Thin Ice staat in de VS gepland voor 17 februari 2012.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

stefanvh

Avatar

Ziet er niet slecht uit... maar ik kijk wel gewoon Fargo nog een keer!

SJRSVLDT

Avatar

stefanvh "Ziet er niet slecht uit... maar ik kijk wel gewoon Fargo nog een keer!"

Idd, het heeft nogal een hoog wannabe 'Coen Brothers'-film gehalte. Maar het ziet er nog steeds goed uit ;)

Jonathancrane

Avatar

Trailer Recensie - Thin Ice

Nu is het al 16 jaar na Fargo, en nog steeds laten mensen weten dat dit de ultieme zwarte komedie over chantage is. Ik ben het daar 100% mee eens.

Maar zo nu en dan moeten we tijd maken voor vernieuwde projecten, al lijken ze een beetje op het oudere werk, ze kunnen best nog verrassen.

We zien Greg Kinnear in vreemde situatie, zijn leven staat op instorten, zijn huwelijk is al mislukt en hij heeft geen geld. Hierbij ontdekt hij dat zijn vader een speciaal instrument heeft [als niet zijn vader is, corrigeer me maar] dat veel geld waard is. Hij besluit samen met een psychopathische vriend om dit te kunnen stelen.

Thin Ice lijkt te bieden wat je al duidelijk in de trailer ziet, bizarre situaties met flink wat zwarte humor. Billy Crudup lijkt de show te stelen, en Greg Kinnear doet zijn rol van The Matador nog eens dunnetjes over. Iets wat hij in bijna al zijn rollen doet, iets dat juist in zijn voordeel werkt.

Maar mijn grote probleem met deze trailer is dat we dit in de laatste paar jaar te vaak op herhaling hebben zien gaan. The Ice Harvest en The Big White [beide uit 2005] deden dit verhaal ook al.

De trailer laat niet veel uit, maar van de indruk die ik nu krijg is dat het zeker een kijkje waard is.

7/10

NieuwsFilm