TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

Capote (2005)

Zaterdag 14 januari om 23:15 op NET5

In november 1959, leest de schrijver Truman Capote (Philip Seymour Hofmann) een artikel in de New York Times over de moord op de familie Clutter in Kansas. Samen met zijn vriendin Harper Lee vertrekt hij naar Kansas om het verhaal te onderzoeken. Wat begint bij een artikel eindigt in een boek, zijn beste boek....
Bekijk de afbeelding

Rising Sun (1993)

Zondag 15 januari om 20:00 op RTL7

Het is de bedoeling dat de opening van het Japanse bedrijf Nakamoto een groot feest wordt. Maar in de vergaderzaal wordt tot ieders verbijstering het lijk van een jonge vrouw aangetroffen.
Bekijk de afbeelding

Con Air (1997)

Maandag 16 januari om 20:30 op Veronica
Regie: Simon West

Tijdens het transport van zware criminelen naar een andere gevangenis wordt het vliegtuig gekaapt. Aan boord bevindt zich een gevangene die net is vrijgelaten en op weg is naar huis.
Bekijk de afbeelding

Adam (2009)

Dinsdag 17 januari om 20:30 op RTL8
Regie: Max Mayer

In de film Adam zien we hoe de autistische Adam verliefd raakt op zijn buurvrouw Beth. Door zijn 'syndroom van Asperger' heeft Adam beperkingen in de sociale interacties en een beperkt repertoire aan interesses en activiteiten.
Bekijk de afbeelding

The Hills Have Eyes (2006)

Woensdag 18 januari om 22:50 op RTL7

Om het verstoorde gezinsleven wat te herstellen en hun zoveel jarig huwelijk te vieren, rijden Big Bob en Ethel Carter met de hele familie en een grote caravan door de woestijn van New Mexico. Oudste dochter Lynn en haar man Doug maken zich zorgen over hun pasgeboren baby, terwijl de tiener Brenda en de jonge Bobby al helemaal geen zin hebben in de onderneming. Als Big Bob een omweg neemt en ze onverhoopt autopech krijgen, zijn de Carters aan hun lot overgelaten in de bloedhete zon. Al snel ontdekken ze dat ze niet alleen zijn in de ogenschijlijk verlaten woestijn. Er woont een genetisch gemuteerde, bloeddorstige groep nomaden in de heuvels, die het op de Carters hebben voorzien. Een voor een staat hun een afschuwelijke dood te wachten.
Bekijk de afbeelding

Angels & Demons (2009)

Donderdag 19 januari om 20:30 op RTL4
Regie: Ron Howard

Robert Langdon moet de moord op een wetenschapper oplossen en komt hierbij tot de ontdekking dat de Illuminati, een doodgewaande, mysterieuze sekte, een bom onder het Vaticaan heeft gelegd, net tijdens een conclaaf. Ook zijn de vier kardinalen waarvan men verwacht dat ze de grootste kans hebben om tot paus verkozen te worden, de zogenaamde preferiti, gegijzeld. Elk uur zal er een sterven, met behulp van één van de vier elementen. Samen met de dochter van de vermoorde wetenschapper, Vittoria Vetra, volgt Langdon een eeuwenoud spoor dwars door Rome om de daders te pakken.
Bekijk de afbeelding

Live Free or Die Hard (2007)

Vrijdag 20 januari om 20:30 op RTL5

John McClane (Bruce Willis) komt opnieuw in actie wanneer een groep internet-terroristen van plan is om alle computers in Amerika plat te leggen op onafhankelijkheidsdag. Het boosaardige drie-stappen plan is om eerst de systemen van de verkeerscontrole onklaar te maken, om via het economische centrum tot slot water en elektriciteit af te sluiten. Geholpen door de jonge hacker Matt Foster (Justin Long) is alle hoop in Washington eens te meer gevestigd op de onvermoeibare McClane.



NieuwsFilm

meest populair