Video

Bekijk twee brute clips The Raid

Veel slachtoffers in de twee clips van de Indonesische actiefilm.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd op 23.01.2012 om 17:18 in Video
Hieronder twee clips van de Indonesische actiefilm The Raid. De film belooft, gezien de twee onderstaande clips, een erg wrede film met véél slachtoffers te worden. Heel vreemd is dat niet als we naar het plot van de film kijken. In The Raid moet een eliteteam van de politie een beruchte drugsbaron uitschakelen. Het probleem is dat hij op de dertigste verdieping van een appartementencomplex verblijft, en de rest ingenomen is door de gevaarlijkste moordenaars en gangsters. Op de zesde verdieping blijkt al dat de missie hopeloos is, maar een weg terug is er niet, dus de agenten moeten verdieping voor verdieping overnemen van het tuig.


Wanneer The Raid precies in Nederland zal draaien is nog niet bekend.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

pmw84

Avatar

DIT IS ZIIIIIIIIIIIEK
woyo

waar komt dit opeens vandaan :D

Aston

Avatar

Damn, dit wordt by far de allerbruutste film ooit. Volgens mij is deze film non-stop aktie en geen gezeik.:P

Hogader

Avatar

Dit is dus een film waar ik vrijdag van hoorde en gelijk wilde zien. Gelukkig las ik ergens (weet bron niet meer) dat een grote studio en volgens mij Sony de rechten heeft gekocht.

Krijgt verder ook een 8.5 op imdb met de schamele 713 stemmen, maar wel zeer lovende recensies van mensen die hem op festivals hebben gezien.

movieboy

Avatar

BRUUUUUUUUUUUUUT

Awsome, i am speechless.

PRIME

Avatar

Als Sony de rechten koopt betekent dat waarschijnlijk een PG13 of in ieder geval gedowngrade remake. Ik hoop dat 'ie binnenkort gewoon ergens te downloaden is met engelse subs.

Decepticon

Avatar

Idd erg brute scenes, maar deze hebben we volgens mij al vaker voorbij zien komen.
Ik ben benieuwd wanneer de film nu daadwerkelijk eens uitkomt. Als hij in NL. de bios haalt, zal dat alleen maar in een beperkt aantal Pathe's in het westen van het land zijn.

Ik wacht wel als hij te huur is, of op ebay voor een paar euro te koop staat. Ik heb net op ebay voor maar maar een paar eurootjes een nieuwe dvd van Merantau Warrior gekocht, is van dezelfde makers.

Banned

Avatar

Beetje bruut maar niet zo erg als hier wordt gezegd hoor... Wel leuk gefilmd met dat shot waar de camera ook door dat gat springt in clip 2.

Hipper2dHopper

Avatar

Zeker wel zo bruut als hier wordt gezegd!!! Ik hou totaal niet van buitenlandse films (jaja,,, op Amerikaanse films na dan), maar ik zit al maanden op déze film te wachten. Lijkt me geweldig!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair