DVD releases week 4

De wekelijkse lijst met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Win Win (2011)


Mike Flaherty, gespeeld door Paul Giamatti, is een advocaat die noodgedwongen bijklust als worstelcoach op een middelbare school. Daar stuit hij toevallig op een topatleet die hij voor zich probeert te winnen om er zelf ook wat rijker van te worden. Als de moeder van de jongen echter opduikt uit een ontwenningskliniek, lijkt zij roet in het eten te gooien.
Bekijk de afbeelding

Warrior (2011)


In het drama van regisseur Gavin O'Connor (Pride and Glory, 2008) heeft een gepensioneerde staalarbeider / voormalig bokser (Nick Nolte) een groot alcohol probleem. Dit heeft er o.a. voor gezorgd dat zijn gezin uiteen is gevallen. Als hij zijn leven weer op de rit heeft, wint het het vertrouwen terug van zijn jongste zoon (Hardy) en maakt van hem een worstelaar c.q. martial arts-specialist. Zijn broer (Edgerton) heeft het echter niet zo op zijn vader en werkt aan een eigen loopbaan als worstelaar. De twee broers doen beide mee aan hetzelfde toernooi en komen recht tegenover elkaar te staan.
Bekijk de afbeelding

Another Earth (2011)


Rhoda Williams, een slimme jonge vrouw die onlangs is toegelaten tot het astrofysica programma van het MIT, wil de kosmos verkennen. John Burroughs, een briljante componist, heeft zojuist het hoogtepunt van zijn carrière bereikt en verwacht een tweede kind van zijn liefhebbende vrouw. Aan de vooravond van de ontdekking van een duplicaat van de Aarde slaat het noodlot toe en wordt het leven van deze vreemdelingen onherroepelijk met elkaar verweven.
Bekijk de afbeelding

Abduction (2011)


Abduction is een film waarin de jonge Nathan (Taylor Lautner) niet meer weet, wat hij geloven moet. Nadat hij z'n eigen kinderfoto op een site vind voor vermiste kinderen. Er staat hem nog maar één ding te doen en dat is de waarheid te achterhalen.
Bekijk de afbeelding

Body Language (2011)


Net als de vijf beste Nederlandse danscrews naar een wedstrijd in New York vertrekken, wordt hun subsidie ingetrokken. De reis lijkt definitief niet door te gaan. Vijf diehards, allen uit totaal verschillende danscrews, besluiten als enige toch te gaan. Pas in New York beseffen ze wat ze hebben gedaan. Ze zitten zonder geld, zonder plan en zonder eigen crew. Ze zijn natuurlijk gekomen om te dansen, dus er zit maar een ding op.
Bekijk de afbeelding

Submarine (2010)


We ontmoeten de vijftienjarige Oliver Tate. In zijn hoofd is hij een genie, in realiteit is hij sociaal onberekenbaar en niet populair. Deze zomer heeft hij als doel om zijn maagdelijkheid kwijt te raken en het huwelijk van zijn ouders te redden. Zijn moeder staat namelijk op het punt er vandoor te gaan met haar danspartner.
Bekijk de afbeelding

Les hommes libres (2011)


Les hommes libres is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en draait rond de Algerijnse immigrant Younes die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Parijs door de politie werd opgepakt. Hij vreest voor zijn leven maar als enige overlevingskans krijgt hij het aanbod om de Parijse moskee te bewaken. In de moskee raakt hij onverwachts bevriend met de Joodse zanger Salim. Deze overtuigt hem om in het verzet te gaan en ondanks de risico's besluit Younes zich tegen de politie te keren.
Bekijk de afbeelding

Les bien-aimés (2011)


'Les Bien-Aimés' vertelt het verhaal van een moeder en dochter die beiden nogal tumultueuze liefdeslevens leiden. In de eerste periode volgen we eerst het leven van de moeder, Madeleine, in de jaren '60 wanneer ze haar geliefde Jaromil vanuit Parijs achterna wil reizen naar Praag. De komst van Russische tanks in de stad zorgt er echter voor dat ze van elkaar gescheiden raken en Madeleine keert terug naar Frankrijk. Vervolgens maken we een sprong van dertig jaar. Véra, de dochter van Madeleine, is ondertussen volwassen en is smoorverliefd op een Londense man, Henderson, die niet in staat blijkt om haar gevoelens te beantwoorden.
Bekijk de afbeelding

Présumé coupable (2011)


De film verhaalt de nachtmerrie van Alain Marécaux die in 2001 samen met zijn vrouw en 12 anderen wordt opgepakt voor ernstige pedofiele vergrijpen die ze nooit hebben gepleegd. Het verhaal van een onschuldig man en zijn strijd tegen een oneerlijk rechtssysteem en de manier waarop het leven van hem en zijn dierbaren wordt verwoest door één van de grootste gerechtelijke dwalingen van de laatste jaren.
Bekijk de afbeelding

À bout portant (2010)


Het gaat Samuel en Nadia voor de wind: hij wordt weldra verpleger en zij verwacht haar eerste kind. Maar alles verandert wanneer Nadia ontvoerd wordt onder de ogen van Samuel. Als hij de volgende ochtend wakker wordt gaat z'n mobieltje over: hij heeft drie uur de tijd om een man die onder politiebewaking staat uit het ziekenhuis waar hij werkt te bevrijden. Het lot van Samuel is vanaf dat moment verbonden met dat van Sartet, een onderwereldfiguur die door het hele politieapparaat gezocht wordt. Als hij z'n vrouw levend wil terugzien zal Samuel snel moeten handelen...
Bekijk de afbeelding

The Art of Getting By (2011)


De film vertelt het verhaal van George Zinavoy (Freddie Highmore), een middelbare scholier die een broertje dood heeft aan huiswerk maken. Tot de dag waarop hij vriendschap sluit met Sally Howe (Emma Roberts), het meisje waarop hij reeds lange tijd verliefd is.
Bekijk de afbeelding

Love, Wedding, Marriage (2011)


Het verhaal volgt een pasgetrouwde huwelijksconsulente waarvan het leven op de kop komt te staan wanneer ze er achter komt dat haar ouders, van wie ze altijd dacht dat ze het ideale huwelijk hadden, op het punt staan om te gaan scheiden. Ze probeert hun huwelijk te redden ten koste van haar eigen huwelijk, waarbij ze iedereen om wie ze geeft manipuleert om haar doel te bereiken.
Bekijk de afbeelding

Bringing Up Bobby (2011)


Het verhaal van de Europese oplichtster Olive en haar zoon Bobby, die proberen om in Oklahoma te ontsnappen aan hun verleden en te werken aan een betere toekomst. Olive en Bobby vallen onbekommerd van het ene in het andere avontuur, totdat Olive weer in aanraking komt met haar criminele verleden. Als gevolg zal ze een keuze moeten maken: verder gaan met haar criminele leven, of de persoon die ze lief heeft verlaten, in een poging Bobby een goede toekomst te geven.



NieuwsFilm

meest populair