Video

Nieuwe trailer Journey 2: The Mysterious Island

De sequel op Journey to the Center of the Earth, met o.a. Dwayne Johnson en Josh Hutcherson.

door Jeffrey op 27.01.2012 om 14:30 in Video
Warner Bros. heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Journey 2: The Mysterious Island, de aankomende film van regisseur Brad Payton (Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore) met Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Michael Caine en Vanessa Hudgens in de hoofdrollen. De film gaat over Sean Anderson (Hutcherson) die samen met de nieuwe vriend van zijn moeder op zoek gaat naar zijn verdwenen grootvader. Ze denken dat hij verdwenen is op een mythisch eiland.Journey 2: The Mysterious Island draait vanaf 16 februari 2012 in de Nederlandse bioscopen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eagleman74

Avatar

Ziet er eigenlijk best wel vet uit! :E 8-)

BTW: Op ComicBookMovie zeggen ze dat de 3D-trailer voor The Amazing Spider-Man hieraan vast is geplakt! Smiley face

benjamin

Avatar

Hun omschrijvingen voldoen precies toch niet aan 'everything I want'.

dawgrule

Avatar

Het ziet er al beter uit als de eerste trailer. Persoonlijk vind ik het nog altijd wat konderachtig overkomen en de CGI ziet er ook niet overal al te best uit (dat kleine olifantje bijvoorbeeld)

Arteron

Avatar

Ziet er inderdaad beter uit als de vorige trailer! Misschien toch een bezoekje waard! En inderdaad, als hij dat kleine olifantje oppakt ziet het wat vreemd uit.

Banned

Avatar

Komaan hier wil je toch geen geld voor betalen. Ziet er even slecht uit als het eerste deel én Josh ik kan niet acteren, high school musical bitch en die zwetende gespierde gozer acteren(aleja dat denken ze toch dat ze dat aan het doen zijn), lopen rond in een wereld vol lelijke visual effects. Ik zou zeggen wegblijven zo ver mogelijk.

jaime91

Avatar

Maakt niet uit met hoeveel trailers ze komen ik blijf het zonde vinden dat Johnson hier zijn tijd aan verdoet.

dawgrule

Avatar

Ik vind Johnson sowieso niet zo'n goede acteur... Maar met komedies moet hij al helemaal stoppen.

Decepticon

Avatar

jaime91 "Maakt niet uit met hoeveel trailers ze komen ik blijf het zonde vinden dat Johnson hier zijn tijd aan verdoet."
Dat vind ik ook! Hij haalt hiermee zijn rep als bad-ass action star, die met zijn laatste paar films juist rijzende is, wel weer onderuit! Jammer.
De 1e Journey vond ik ook zo slecht, dat ik dit 2e deel niet eens zal huren, als ie op tv komt zal ik hem ook niet kijken!

berepoot123

Avatar

Decepticon "Dat vind ik ook! Hij haalt hiermee zijn rep als bad-ass action star, die met zijn laatste paar films juist rijzende is, wel weer onderuit! Jammer.
De 1e Journey vond ik ook zo slecht, dat ik dit 2e deel niet eens zal huren, als ie op tv komt zal ik hem ook niet kijken!"

het verhaal was inderdaad slecht maar de effecten en beelden waren wel fascinerend mooi

jaime91

Avatar

berepoot123 "het verhaal was inderdaad slecht maar de effecten en beelden waren wel fascinerend mooi"

Daar gaat het niet om,het gaat erom dat Johnson die als actiester enorm badass is ook zijn tijd verspild aan dit soort kinderprut. Ik zie hem liever gewoon in keiharde actiefilms. Je kan denk ik ook niet beide doen en in beide serieus genomen worden,omdat het zo tegengesteld is. Je kan namelijk niet van op het ene moment met een lieve kleine olifant geknuffeld te hebben en rondgerend te hebben in een mailot met vleugels en het moment daarna weer serieus genomen worden als je botten staat te breken en bloed laat vloeien. Meerdere actiesterren hebben dat voor hem geprobeerd en die lukte dat ook niet. En buiten dat als de film opzich ruk is maar de beelden wel mooi zijn dan is er denk ik toch ook niet veel aan of wel?

TheRock

Avatar

Banned "Komaan hier wil je toch geen geld voor betalen. Ziet er even slecht uit als het eerste deel én Josh ik kan niet acteren, high school musical bitch en die zwetende gespierde gozer acteren(aleja dat denken ze toch dat ze dat aan het doen zijn), lopen rond in een wereld vol lelijke visual effects. Ik zou zeggen wegblijven zo ver mogelijk."


Wauw, jij leeft je ook heel erg in op je rol zeg, ik kan me niet herrinneren dat ik ooit iemand ben tegen gekomen die overal zo negatief op kan zijn. Mijn respect heb je

nieuwslaatste nieuws

meest populair