TV-tips voor komende week

Welke films zijn de moeite waard om voor thuis te blijven.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Box (2009)

Zaterdag 28 januari om 22:00 op RTL5

Norma en Arthur Lewis, een jong stel dat in een van de buitenwijken woont, krijgen een eenvoudig houten doosje cadeau. Een onbekende man vertelt hen vervolgens dat de eigenaar van dit doosje $1.000.000 zal krijgen door op een knop op het doosje te drukken. Echter deze de druk op de knop zorgt er ook voor dat er ergens anders op de wereld iemand sterft...
Bekijk de afbeelding

Once Upon a Time in America (1984)

Zondag 29 januari om 20:00 op RTL7

David Aaronson en Maximillian Bercouicz vormen in het New York aan het begin van de twintigste eeuw al op jonge leeftijd een jeugdbende. Een paar jaar daarna zijn ze meedogenloze gangsters geworden en hebben de macht tijdens de drooglegging in handen. Als de twee elkaar op een gegeven moment bedriegen, gaan ze uit elkaar en besluiten ze afstand te houden. Na ruim dertig jaar komen de mannen weer bij elkaar.
Bekijk de afbeelding

U.S. Marshals (1998)

Maandag 30 januari om 20:30 op Veronica

Voormalig undercover-agent Sheridan wordt verdacht van een tweetal moorden en slaat op de vlucht als het vliegtuig waarin hij met andere verdachten wordt vervoerd, neerstort. Sheridan neemt zich voor nooit levend te worden aangehouden, maar de U.S. Marshal die achter hem aanzit is onvermoeibaar.
Bekijk de afbeelding

Bedazzled (2000)

Dinsdag 31 januari om 22:15 op RTL7

Een jongeman is al een tijdje verliefd op een collega, maar zij ziet hem niet staan. Een duivelse vrouw biedt aan hem te helpen, en laat hem steeds in een andere persoon veranderen.
Bekijk de afbeelding

The Fountain (2006)

Woensdag 1 februari om 22:30 op RTL7

Wetenschapper Tommy Creoa (Hugh Jackman) is wanhopig op zoek naar een geneesmiddel tegen de ziekte waar zijn geliefde vrouw Isabel (Rachel Weisz) aan lijdt. Hij kan zich niet verzoenen met het feit dat hij haar voorgoed kwijt zal zijn. Hij wordt zo meegesleept door zijn eigen zoektocht dat hij vergeet haar lief te hebben, nu dat nog kan.<br>Zij probeert hem op haar manier ervan te overtuigen dat zij elkaar ooit weer terug zullen zien en dat hij zich er daarom maar beter bij kan neerleggen. Tommy weet zich uiteindelijk toch te verzoenen met het bestaan, de liefde en de onvermijdelijke dood....
Bekijk de afbeelding

Gone in Sixty Seconds (2000)

Donderdag 2 februari om 20:30 op Veronica

Kip Raines is actief in het criminele circuit, en komt na een mislukte opdracht in de problemen. Hij roept de hulp in van zijn broer, die vroeger autodief was. Om zijn broer te redden moet hij in één nacht vijftig auto's stelen.
Bekijk de afbeelding

I, Robot (2004)

Vrijdag 3 februari om 20:30 op RTL5

In het Chicago van 2035 behoren robots tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.



NieuwsFilm

meest populair