Productie Paradise Lost begint mogelijk in juni

Hoofdrolspeler Bradley Cooper brengt dus toch een bezoekje aan de hel.

Een tijdje geleden werd nog bekend gemaakt dat Alex Proyas' verfilming van John Milton's meesterwerk Paradise Lost tijdelijk stopgezet zou worden. Dat, omdat de film teveel geld zou gaan kosten. Er moest maar liefst 10 tot 15 procent uit het budget van 120 miljoen dollar gesneden worden.

Nu weet hoofdrolspeler Bradley Cooper te melden dat de productie mogelijk weer op gaat starten, in juni om precies te zijn. "We're going to hopefully start in June. Everything's going great. I mean, nothing's done until we're up and shooting."

Het verhaal van Paradise Lost is tweeledig. Enerzijds is te lezen hoe Satan en de andere rebellerende Engelen oorlog voeren met God, en het besluit nemen de mensheid te corrumperen. Anderzijds valt ook te lezen hoe Adam en Eva in zonde vervallen en hoe God daardoor afstand neemt van zijn schepping.

Wanneer de film uit zou moeten komen is nog niet bekend. De opnames moeten ongeveer acht weken duren, maar er zullen veel special effect toegevoegd moeten worden, gezien de massale scènes in het gedicht.



NieuwsFilm

meest populair