Officiële releasedatum geprikt voor The Wolverine

Het vervolg gaat er dus gewoon komen!

Kortgeleden werd nog gemeld dat door de zware aardbeving en daarop volgende vloedgolven in Japan de opnames van The Wolverine uitgesteld moesten worden. Daarnaast was Darren Aronofsky een tijd daarvoor nog vertrokken, om persoonlijke redenen.

Genoeg problemen dus voor de productie, vooral gezien de drukke agenda van hoofdrolspeler Hugh Jackman. De opnamedata zomaar verplaatsen zou problematisch kunnen zijn daardoor, maar wat blijkt? Dat is niet het geval! Er is namelijk gewoon een releasedatum geprikt voor het vervolg op X-Men Origins: Wolverine. Die is vastgelegd op 26 juli 2013.

In het vervolg, dat door James Mangold geregisseerd zal worden, begint Logan een verboden relatie met een Japanse vrouw. Die relatie is verboden omdat de mooie dame verloofd is met een andere man. Als gevolg daarvan komt Wolverine lijnrecht tegenover haar vader, broers en Silver Samurai te staan.

Met deze releasedatum komt de film tegenover Lionsgate's Dirty Dancing remake en Walt Disney Pictures' Phineas and Ferb te staan.



NieuwsFilm

meest populair