Naomi Watts speelt Prinses Diana

Eindelijk vaart in filmproject over de laatste twee jaar van het leven van de Prinses van Wales.

Een big budget film over de laatste jaren van Prinses Diana is al jaren in ontwikkeling, maar het kwam nooit definitief van de grond. Nu Naomi Watts (Fair Game, 2010 en J. Edgar, 2011) volgens Empire Magazine heeft getekend voor de rol van de in 1997 overleden Britse "kroonprinses" krijgt het project een flinke boost. De regie is in handen van Oliver Hirschbiegel (The Invasion, 2007 en Der Untergang, 2004) en de titel moet Caught In Flight worden.

Eerder werd Jessica Chastain (The Tree of Life, The Debt) nog gelinkt aan het drama, waarin wordt ingezoomd op de laatste twee jaar van het leven van Diana Frances Spencer. De opnames moeten nog dit jaar starten.

Prinses Diana (1961-1997), de eerste echtgenote van de Britse kroonprins Charles en de moeder van de prinsen William en Harry, kwam om het leven op 31 augustus 1997 bij een auto-ongeluk in de Almatunnel in Parijs, samen met haar vriend Dodi Al-Fayed. Alhoewel er veel samenzweringstheorieën zijn opgeworpen in de media, wordt over het algemeen aangenomen dat het een ongeluk was.



NieuwsFilm

meest populair