DVD releases week 7

Een klein lijstje maar deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2012)


Mathayus heeft zijn geliefde koningin verloren en is verdreven uit zijn vroegere koninkrijk door een kwaadaardige plaag. Nu is hij een huurmoordenaar die van Horus, de koning van Egypte, de opdracht krijgt om koning Ramusan te beschermen tegen een dreigende aanval. In ruil voor zijn diensten krijgt hij de belofte om met Silda, de dochter van Ramusan, te trouwen en in bezit te komen van het legendarische 'Eye of Gods' medaillon dat bovennatuurlijke krachten geeft aan zijn drager. Maar om zijn beloning in ontvangst te nemen zal hij eerst de prinses moeten redden die gevangen wordt gehouden door Talus, de sluwe broer van Horus.
Bekijk de afbeelding

Wrong Turn 4 (2011)


Een groep vrienden besluit tijdens hun wintervakantie met een sneeuwscooter rond te trekken. Ze nemen een verkeerde afslag en komen terecht in een storm. Ze zoeken hun toevlucht in een verlaten sanatorium. Door de storm kunnen de vrienden niet naar buiten en ze zijn blij dat ze ergens kunnen verblijven. Maar wat ze niet weten is dat het sanatorium een vreselijk verleden heeft en dat een aantal voormalige patiënten er nog steeds woont. Een dodelijk kat-en-muisspel begint.
Bekijk de afbeelding

Habemus Papam (2011)


Habemus Papam ofwel 'We hebben een Paus', de woorden waarmee bekend wordt gemaakt dat het conclaaf een nieuwe Paus heeft gekozen, begint met de dood van de Paus en het conclaaf dat zijn opvolger kiest. Eenmaal gekozen raakt de nieuwe Paus (Michel Piccoli) in een diepe persoonlijke crisis, vanwege de vele verantwoordelijkheden die hem boven het hoofd hangen. Overal ter wereld wacht men in spanning op de officiële bekendmaking van de Paus, maar deze durft zich niet te laten zien. Op het Vaticaan zit men met de handen in het haar. Ze schakelen de hulp in van een psychoanalyticus (Nanni Moretti). Deze komt niet veel verder. Wanneer de Paus vervolgens de benen neemt, blijven de Kardinalen, de verbijsterde psychoanalyticus en een wanhopige PR functionaris 'gevangen' achter in het Vaticaan..
Bekijk de afbeelding

Babycall (2011)


Anna (Rapace) en haar achtjarige zoon Anders zitten in de getuigenbescherming als gevolg van de moeilijke relatie met de vader van Anders. Ze verhuizen naar een groot flatgebouw. Anna overbeschermt haar zoon en koopt zelfs een babyfoon om hem in de gaten te houden. Ze vangt hiermee echter ook geluiden op van andere appartementen en Anna hoort iets wat de moord op een kind zou kunnen zijn. Ondertussen komt Anders' mysterieuze nieuwe vriend op vreemde tijdstippen langs en beweert dat hij sleutels heeft voor alle deuren in het gebouw... Weet deze nieuwe vriend iets van de moord? En waarom zit Anders' tekening onder het bloed? Loopt Anna's zoon gevaar?



NieuwsFilm

meest populair