Nieuwe foto's en poster The Hunger Games

Jennifer Lawrence (Winter's Bone en X-Men: First Class) in sci-fi actiefilm, waarin de hele wereld kijkt hoe tieners elkaar proberen af te slachten.

Op de officiële website van de sci-fi actiefilm The Hunger Games van regisseur Gary Ross (Seabiscuit, 2003 en Pleasantville, 1998) zijn profielen opgedoken van de verschillende hoofdpersonages. Bekijk hieronder de bijhorende foto's. Tevens dook er onlangs een nieuwe poster op van de film waarin we Jennifer Lawrence in de hoofdrol zien.

De verfilming van het eerste boek uit de bekende The Hunger Games boekentrilogie van Suzanne Collins verschijnt vanaf 29 maart in de Nederlandse (3D) bioscoop. Het tweede deel staat al gepland voor november 2013.



Hieronder de foto's behorende bij de profielen. Check alle profielen op de website.







In The Hunger Games is het toekomstige Verenigde Staten opgedeeld in 12 districten, die allen onder bewind staan van een centrale overheid. Elk jaar dwingt deze overheid elk district om twee kinderen te kiezen die moeten deelnemen aan de live op tv uitgezonden Hongerspelen, een gevecht op leven en dood die naast eer en glorie ook voedsel oplevert voor het winnende district.



NieuwsFilm

meest populair