Algemeen

Nieuwe posters van The Avengers!

En krijgt de film in Europa de titel "Avengers Assemble"?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 29.02.2012 om 08:53 in Algemeen
Walt Disney Pictures heeft een nieuwe officiële poster vrijgegeven van Marvel's The Avengers, geregisseerd door Joss Whedon en met de sterren als Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Bruce Banner / Hulk), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Tom Hiddleston (Loki), Jeremy Renner (Clint Barton / Hawkeye) en Scarlett Johansson als Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow.
Hieronder zie je een alternatieve versie die bestemd is voor het Verenigd Koninkrijk. Het lijkt erop dat de superheldenfilm daar Avengers Assemble gaat heten. Vooralsnog komt de film in Nederland uit met de titel The Avengers en het draait vanaf 26 april in (3D) bioscopen.
29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Ik vind het op zich wel een goeie poster. Het is echt een poster die past bij de film en ook een goeie zet om Iron Man zo opvallend in het midden te zetten, dat is toch een beetje de publiekstrekker.

Banned

Avatar

Frietgezicht "Wel bloot en beetje van onder zodat d'r pruim ook zichtbaar is,dan hang ik em boven me bed naast me Spice Girls-poster."


:} O+

Trouwens Walt Disney Pictures brengt de film uit maar Paramount staat nog op de posters ? Opvallend dat wij de film hier eerder krijgen dan de US. of heb ik het mis?

Ereptile

Avatar

Vind het wel meevallen. Op CMB had iemand de vergelijking gemaakt met de poster van Watchmen :P En The Hulk is wel iets te groot lijkt me...

Vandaag (vanavond laat) of morgen komt de nieuwe trailer uit van The Avengers. Er is een hele korte sneak peak te zien :) Ben echt benieuwd, want als het goed is krijgen we ook wat meer info over het verhaal zelf :) (En wie weet dus ook de onthulling wat de villians zijn).

Frietgezicht

Avatar

Chrischzz "Eigenlijk zou er een poster moeten komen met alleen de kont van Scarlett.."


Wel bloot en beetje van onder zodat d'r pruim ook zichtbaar is,dan hang ik em boven me bed naast me Spice Girls-poster.

eagleman74

Avatar

AWESOME!!!

BTW: In de UK heet-ie nu 'Avengers Assemble' omdat een oude tv-serie (en volgens mij ook een film) al 'The Avengers' heette.

Chrischzz

Avatar

Even een kleine uitleg waarom het Avenger Assemble is?


Omdat in GB de Avengers ook een serie was.. Die toch wel redelijk populair was toen der tijd.. Teven was er een film van. Met Uma Thurman en Ralph Fiennes..

Vandaar, om verwarring te voorkomen, Avengers Assemble..Leuk dat ze de T&A pose van Scarlett verwijderd hebben... En Hulk nu juist wel een T&A pose gegeven hebben.. =)

Jan231

Avatar

Goeiedag wat een lelijke poster... photoshop is nog altijd hip

Decepticon

Avatar

ghossler "weet iemand wel hoe lang deze film duurt.. ? Want het lijkt mij: een film met zoveel karakters... mag toch wel minimaal 2,5 uur duren? :O"
De geruchten gaan volgens mij wel dat het een lange films is. Is imo ook wel nodig en heb ik ook totaal geen probleem mee als het een spektakel van jewelste oplevert.

Hier de setvideo van ET Tonight:

B0ris

Avatar

Niet mooi

Banned

Avatar

Ereptile "Nee dat is me ook opgevallen. Wij kunnen hem al in April zien, in de US pas in mei :D"


Zoveel te beter voor de fans dus. Mss willen ze eens zien hoe de film het eerste in europa doet. We kunnen de film trouwens in september al blu ray verwachten.

Aston

Avatar

Ereptile "Eigenlijk zou ik zoiets willen zien bij de poster :P En dan dat de achtergrond een stad in puin is, of zoiets. Met Loki ergens verstopt enzo :P

afbeelding"

Die is wel heel erg photoshop en lelijk. :X ;)

Die andere vind ik trouwens ook niet geweldig. Die van watchmen is iets beter maar personageposter blijven over het algemeen hard zuigen.

Ereptile

Avatar

Banned ":} O+

Trouwens Walt Disney Pictures brengt de film uit maar Paramount staat nog op de posters ? Opvallend dat wij de film hier eerder krijgen dan de US. of heb ik het mis?"


Nee dat is me ook opgevallen. Wij kunnen hem al in April zien, in de US pas in mei :D

seadevil48

Avatar

Avengers Assemble: 26 April? Je zou het haast wel denken :E Lekker voor ze B-)

Thiver

Avatar

Ereptile "Op CMB had iemand de vergelijking gemaakt met de poster van Watchmen :P"

En geef hem eens ongelijk...

afbeelding

horizon

Avatar

Heel erg matige poster.

Kurtje79

Avatar

Lelijk en druk!

benjamin

Avatar

Vond het bij de poster van Watchmen toch iets beter geslaagd, dit ziet er eerder een fanmade collage uit met allerlei personages uit de film.

Ereptile

Avatar

Aston "Die is wel heel erg photoshop en lelijk. :X ;)

Die andere vind ik trouwens ook niet geweldig. Die van watchmen is iets beter maar personageposter blijven over het algemeen hard zuigen."


Die van Watchmen is een stuk rustiger :P Bij The Avengers word alles op de achtergrond opgeblazen. Maar ik hoop gewoon dat de film niet zuigt :P Trouwens, rond 7 PM ofzo kunnen we de nieuwe trailer bekijken :? Ze hebben geen tijd aangegeven.

Banned

Avatar

Chrischzz "Eigenlijk zou er een poster moeten komen met alleen de kont van Scarlett.."


Ja dat zal echt goed zijn! O+

Chrischzz

Avatar

eagleman74 "AWESOME!!!

BTW: In de UK heet-ie nu 'Avengers Assemble' omdat een oude tv-serie (en volgens mij ook een film) al 'The Avengers' heette."


Dat zeg ik...

ghossler

Avatar

Poster is lelijk man.. en lijkt idd beetje op die van watchmen.. maar die van watchmen is toch wel een stuk leuker vind ik. Maar deze film gaat gruwelijk worden :D:D ik ga hem sws bekijken en maakt mij niet uit wat anderen zeggen :P.. weet iemand wel hoe lang deze film duurt.. ? Want het lijkt mij: een film met zoveel karakters... mag toch wel minimaal 2,5 uur duren? :O

Chrischzz

Avatar

Frietgezicht "Misschien niet als je de poster erg groot ziet maar op m'n telefoon lijkt het alsof Samuel L Jackson meer aandacht heeft voor de kont van Scarlett( en terecht)"


Eigenlijk zou er een poster moeten komen met alleen de kont van Scarlett..

Frietgezicht

Avatar

Misschien niet als je de poster erg groot ziet maar op m'n telefoon lijkt het alsof Samuel L Jackson meer aandacht heeft voor de kont van Scarlett( en terecht)

Ereptile

Avatar

Eigenlijk zou ik zoiets willen zien bij de poster :P En dan dat de achtergrond een stad in puin is, of zoiets. Met Loki ergens verstopt enzo :P

afbeelding

Angelater

Avatar

Goeie photoshop horror. Al een tijdje niet meer gezien :E

Spider-fan

Avatar

Chrischzz "

Die toch wel redelijk populair was toen der tijd.. "


Nou, het was een enorme hit, zeg maar gerust. En terecht, is nog steeds enorm leuk ook al is het oud.

Maar denk ook dat het daarom gedaan is inderdaad.

Rich Art

Avatar

Maareh... Zien wij deze All-American-Heroes-film nou eerder dan de Amerikanen zelf?

Banned

Avatar

Die bovenstaande hier is lelijk. Ik vind em wel mooi.,

Steve-O

Avatar

Na het zien van de nieuwe trailer, gaat dit ongetwijfeld een miljard dollar opbrengen!!!