Algemeen

Foster, Kitsch en Wahlberg in Peter Bergs Lone Survivor

Na The Kingdom en Battleship wederom een film met Navy SEALs.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 01.03.2012 om 09:39 in Algemeen
Volgens Deadline is het trio Ben Foster, Taylor Kitsch en Mark Wahlberg in vergaande gesprekken om zich aan te sluiten bij de cast van Lone Survivor, een Navy SEAL film van regisseur Peter Berg. De film wordt gebaseerd op de memoires van de marinier Marcus Luttrell, die na een hinderlaag een eenzame tocht door Afghanistan moest doorstaan.

Peter Berg was eerder verantwoordelijk voor de film The Kingdom (2007), waarin de regisseur ook al gebruikt maakte van Navy SEALS. Voor Kitsch (John Carter, 2012) is het de tweede samenwerking met Berg nadat ze het binnenkort te verschijnen [film=http://www.filmtotaal.nl/film.php?id=17891]Battleship[/i] onlangs gezamenlijk opnamen.

Naar verwachting draait Lone Survivor ergens in 2013 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Waren het echt NAVY SEALS in The Kingdom? Waren toch gewoon CIA of FBI knakkers?

13204

Avatar

Volgens mij kloppen er een paar zaken niet in dit artikel.

Lone Survivor gaat over de mislukte missie van het Navy SEAL team waar Luttrel onderdeel van was. Hij is van het hele team de enige overlevende. Zoals bijvoorbeeld makkelijk te researchen was via: Boek omschrijving

Verder is een Marinier heel iets anders dan iemand in dienst bij de marine laat staan bij de Navy SEALs. En het gebruik maken van (voormalig) Navy SEALs is natuurlijk heel wat anders dan een film maken omtrent een Navy SEAL.