Algemeen

Bill Murray definitief niet in Ghostbusters III

Daarnaast staat het project in de ijskast.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 01.03.2012 om 10:29 in Algemeen
Een tijdje geleden vertelde Dan Aykroyd dat de film Ghostbusters III mogelijk gewoon zonder Bill Murray gemaakt zou worden. Hij kon dit op dat moment nog niet bevestigen, maar nu blijkt uit een gesprek dat Aykroyd met The Telegraph voerde, dat dit definitief is. Als de film gemaakt wordt, zal Murray er geen rol in hebben.

"Bill Murray will not do the movie. He doesn't want to be involved,” aldus Aykroyd. “He's got six kids, houses all over America. He golfs in these tournaments where they pay him to turn up and have a laugh. He's into this life and living it. I know we'd have a lot of fun [but] I can't be mad at him. He’s a friend first, a colleague second. We have a deep personal relationship that transcends business and he doesn’t want to know,"

Daarnaast vertelde hij dat het nog niet zeker is of de film er komt. "I honestly don't know. At this point it's in suspended animation," antwoordde hij op de vraag hoe het zat met de film. Er is wel nog hoop: "The studio, the director Ivan Reitman and Harold Ramis feel there must be a way to do it."

In het bericht van twee weken geleden vertelde Aykroyd dat het nog een mogelijkheid zou zijn dat Murray’s personage gewoon opnieuw gecast zou worden. Daar voegde hij echter aan toe dat ze de film niet zullen maken als het scenario niet perfect is. "The script has to be perfect. I'm the cheerleader, but I'm only one voice in the matter. It's a surety that Bill Murray will not do the movie, however there is still interest from the studio."

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieplanet124

Avatar

Echt zwak van Murray hij stelt ons fans echt teleur om niet mee te doen aan de nieuwe Ghostbuster movie. Maar er zijn er genoeg die zijn plaast kan in nemen. Ook al is het dan niet het zelfde

zeerzeker

Avatar

Van mij hoeft er geen nieuw deel te komen. Al vervolgen en remakes zijn prut die gekomen zijn. Star wars, Indiana Jones springen als eerste in gedachten. Ben wel benieuwd wat ze met de huidige technologie kunnen. Als Murray niet meedoet kunnen ze toch gewoon een remake maken, lijkt me makkelijker en het is de laatste tijd erg normaal om alles lekker te remaken.

benjamin

Avatar

movieplanet124 "Echt zwak van Murray hij stelt ons fans echt teleur om niet mee te doen aan de nieuwe Ghostbuster movie. Maar er zijn er genoeg die zijn plaast kan in nemen. Ook al is het dan niet het zelfde"


Bill Murray doet ten minste niet mee aan het flauwe spelletje van oude titels te gebruiken om veel volk te lokken. Hulde voor die man!

benjamin

Avatar

movieplanet124 "Dit moet je effe uileggen als je wilt. Want het wordt toch gewoon een hele nieuwe film. En geen remake toch want anders heb je gelijk wat je hierboven zeg dat die niet mee doet."


Nieuw deeltje zoveel jaar na datum omdat ze geen eigen idee meer hebben en dus willen voortborduren op een bekende formule.

movieplanet124

Avatar

benjamin "Nieuw deeltje zoveel jaar na datum omdat ze geen eigen idee meer hebben en dus willen voortborduren op een bekende formule."
ohhh okee dan is het een goed besluit ban bill dan neem ik terug wat ik eerder gezegt heb sorry biil

movieplanet124

Avatar

benjamin "Bill Murray doet ten minste niet mee aan het flauwe spelletje van oude titels te gebruiken om veel volk te lokken. Hulde voor die man!"
Dit moet je effe uileggen als je wilt. Want het wordt toch gewoon een hele nieuwe film. En geen remake toch want anders heb je gelijk wat je hierboven zeg dat die niet mee doet.

MistAh

Avatar

Vier stappen tot succes...

1 Reboot
2 Mik op R rating en verlaag op het laatste moment tot PG-13
3 Scarlett Johanson
4 Geef de oude heren een leuke cameo

nietselam

Avatar

Waarom zou hij perse in die film moeten, hij kan het jagen zat zijn geworden en is dus met pensioen waar de anderen nog steeds op geesten willen jagen.

aspers

Avatar

Goh... }:

SunChaser

Avatar

Ze kunnen hem dood laten gaan en een CGI Murray als geest

Pete_027

Avatar

Zeer verstandig besluit van Bill!!:Y

SeanDeNiro

Avatar

Dan kunnen ze beter een hermaak (remake) maken (...) net als Spinnenman/Hulk/Superman en het helemaal uitzuigen tot deel XIV.

RichardVS

Avatar

Ik zou ook niet mee willen werken aan deze zooi, iedereen weet nu al dat dit nooit beter kan worden dan deel 1 en deel 2.