Tarsem Singh niet tevreden met marketing Mirror Mirror

Daarnaast is er een nieuwe featurette vrijgegeven van de film.

Tot nu toe liepen de meeste mensen niet heel warm voor de film Mirror Mirror, van regisseur Tarsem Singh. De humor lijkt namelijk wat kinderachtig en het komt allemaal niet zo goed over. In de ogen van Singh zijn de trailers en posters die tot nu toe verschenen zijn slecht, en dekken ze de lading van zijn film niet.

I'm really angry at the trailers. I'm a director, I guess, so I always get pissed at them! The movie looks fantastic and the trailers look so hammily off. The posters are okay, they're still neutral, but we're trying to get the film out there so people don't judge it by the trailer.

Oftewel: Singh is er bang voor dat zijn film wellicht niet gaat slagen door de slecht gemaakte trailers en posters. Daarnaast kwam er nog een featurette uit rondom de film, die zich concentreert op het personage Prince Alcott (Arnie Hammer).



Mirror Mirror gaat over een boosaardige koningin die de macht grijpt in het koninkrijk. Een verbannen prinses roept daarop de hulp in van zeven vindingrijke rebellen om haar geboorterecht terug te winnen. Naast Hammer spelen Lily Collins, Julia Roberts en Nathan Lane een rol in de film.

Of Singh's kritiek op de trailers en posters terecht is of niet, komen we snel achter. Mirror Mirror draait namelijk vanaf 25 april in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair